fredag 22. november 2019

Syrefaste rørdeler

Behovet for syrefaste rørdeler som klarer et bredt anvendelsesområde øker innen industrien som i for eksempel næringsmiddel-, meieri-, bryggeri og . For VVS er det laget kataloger, VVS Teknisk som du nå holder i hånden og VVS Synlig som du finner på vår internettside under Kataloger. Syrefaste kuleventiler og rørdeler. Den kan også bestilles på art nr SYNLIGI Teknisk katalog finner du alt ifra rørsystemer til isolasjon. Bredt utvalg, gunstige priser og hurtig levering av lagervarer.


Rustfrie materialer Rør og rørdeler NYHETER.

Vi har reforhandlet bedre priser fra leverandører og reduserer priser på en del . Gjengede rørdeler , BSP, AISI 316L Snittringskoblinger, AISI 316TI. Forbehold om trykkfeil og endring av produktet. No responsibility for any errors. Reducing socket R- 202. Hustec og Til hus ønsker å tilby deg alt du trenger for å ferdigsgstille ditt hus.


Overgang ansatsnippel R-209. Fritekst søk og produktinfo.

Tanklufting til bruk i vann,drivstoff eller septiktank. Sveisedeler, Meierideler, Gjengedeler. Laget i syrefast stål 316. Etter ett oppkjøp av ett bo, har vi bl. Varenummer og varetekst kan avvike fra org.


Legg til dine favoritter. Sømløse rør - syrefast , ANSI Sømløse rør- syrefaste. De syrefaste rørdelene har dimensjonen preget i godset.


De er stripset på en solid blisterplate i hardplast med produktnummer, dimensjon og EAN-kode trykket på baksiden. Beskyttelsespropp for avløpsledning. For midlertidig montering ved arbeid. For å unngå uønsket lukt og at noe faller ned i røret under montering og arbeid.


Både for muffe og slettnippel. Slanger og ledningkomponenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.