onsdag 13. november 2019

Stålskap med lås

Mange skap er også låsbare, enten med hengelås eller med innebygd lås. Velg mellom gulv- og veggskap, slik at du finner det oppbevaringsskapet i stål som . Stålskap som er noenlunde likt dette ønskes kjøpt.

Alle typer og tilstander av interesse, men helst med låser og nøkler intakt. Stort, pent stålskap med lås og stålhyller. Skapet har justerbare hyller og det følger med to nøkler. Utvendige mål: 18x x 4cm (HxBxD) .

For ekstra høy sikkerhet kan vi anbefale et helsveiset stålskap med innebygget lås. Et låst stålskap forebygger effektivt tyveri og gir en sikker . Solide stålskap for sikker oppbevaring på verksted eller lager. Vi har et stort utvalg og meget gode priser. Vi har også stålskap som er spesialdesignet for oppbevaring for kjemikalier, og stålskap for å låse fast . Stålskap med lås, beregnet for brannslokkere opptil kg. Leveres i rød farge med knusbart glass, nøkler, og kjede for å . GRATIS ANNONSE - klikk her: Verkste Bygg Og Anlegg , Til salgs:Vi har nye stålskap på lager for levering.


Multi-Mount-serien av IPveggmonterte stålskap har blitt designet med brukeren for øye.

Lås: Spesiallaget lås med dobbelt grep for enkel åpning av. Stabilt stålskap med lås, i grå eller blå farge. Rask og enkel montering uten verktøy eller skruer. Konseptet inneholder to helsveisede stålskap til prisen av ett. Begge stålskap har solid lås og flyttbare hyller med kapasitet kg.


Stabilt stålskap med lås, i grå eller blå farge Rask og enkel montering uten . Vil det si at enhver innretning med lås er godkjent, f. IKEA - IKEA PS, Skap, rø , Et kabeluttak under gjør det enkelt å samle alle ledninger på ett sted. Dørene kan låses, slik at du kan oppbevare dine mest dyrebare . Hydal AS kan også levere skreddersydde skap i syrefast stål. Vi kan også levere vårt dobbeltveggede aluminiumsskap ALX med syrefaste ytre vegger. Beskrivelse: Fra konkursen i Kure Industri og Offshore AS selges: Stålskap med lås - KK-072. MERK: Kjøper er selv ansvarlig for demontering . Stansefabrikkens tette skap er testet av Nemko for tetthetsgrad IPsom gir.


Første modulplass nærmest lås på øvre skinne kan IKKE brukes grunnet konflikt . Garderobe skap i stål finnes i flere versjoner og med mange forskjellige front. Du har muligheten til å bestemme hvordan du vil at skap: porttype , farge, lås, . Lås for sentrallåsing av skuffer- og arkivskap. Låsbare håndtak for skap- og garsjedører.


Stålskap - stålskap, kontorstoler, safe, arkivskap, brannsafe, brannsafer, brannskap, garderobeskap,. Stålskap med avtrekk for brannfarlige stoffer. Skapet leveres med lås i nøkkel serie à 10.


Vi leverer også nummerering til skap og nøkler. Hvert rom i roms skapet måler H=mm, B=1mm, D=130 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.