onsdag 20. november 2019

Sidehengslet vindu

Best og Billigsts sidehengslede vinduer er hengslet i sidene og minner om bondehusvinduer, men uten sprosser. Et sidehengslet vindu kan både være klassiske og moderne, alt etter type, mål og spesifikasjoner. Sidehengslede vinduer er normalt med hasper og stormkrok, men vi kan også tilby . Leter du etter et sidehengslet vindu ? Her kan du få nye sidehengslede vinduer i god kvalitet og med års garanti.


Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.

De sidehengslede vinduene er vinduer med ekte nostalgi. Et pent vindu med mange åpningsmuligheter for både hus og hytte. Frekhaug vinduet kommer med tradisjonelle sidehengsler som vises fra utsiden. Alle typer sprosseinndeling er mulig enten med avtagbare eller gjennomgående sprosser.


Sidehengslet vindu kan lages i alle tradisjonelle fasonger som 2-rams, 3- rams, krysspost, T-post osv. Som våre andre produkttyper kan det. Velg mellom standard vridere, som styres av flere punkts låsespagnolette, eller nostalgiske vindushasper. Vår standard vrider med espagnolett er plassert midt på vinduet.


Lette elegante rammer gir et smekkert design og økt bokomfort med en stor lysflate.

Tradisjonelt utseende betyr ikke gammeldagse normer i henhold til . Vi har et stort utvalg av sidehengslede vinduer på lager. Her finner du til enhver tid oppdatert varekatalog og tilgjengelighet på våre sidehengslede vinduer. Du finner også de ulike variantene i oversikten. Finner du ikke det du leter etter, ta kontakt med en av våre avdelinger. Les mer om hvordan du velger riktig vindu.


Topp- og sidehengslede vinduer er særlig tilpasset rehabilitering av boliger. Se pris på sidehengslet vindu. Det er hengslet i siden. Leveres i PVC, tre, og med tolags og trelags glass. Sjekk lave priser på Sidehengslet.


Vårt byggevarehus ved Eidsvåg i Bergen tilbyr sidehengslet vindu. Mange benytter denne typen vinduer til rehabilitering, hytter og sommerhus. Du bestemmer selv antall rammer og utførelse.


Både løse og faste sprosser kan monteres. Klassisk utseende med vinduer i en ramme. Bestill sidehengslet vindu i vår nettbutikk!


Enkelt å montere nye trevinduerUansett hvilken stil du har på boligen eller hvilket vindu du vil ha - vi har det!

Før du bestiller trevinduer, bør du tenke over hvilken type åpningsmulighet du trenger. Vil det passe med et toppsvingvindu, eller er et sidehengslet vindu mer passende? Da bør du velge et vindu som kan rengjøres og vedlikeholdes mens du står inne i boligen.


Har du lett tilgang til vinduene fra utsiden fra balkong eller bakkenivå kan man velge vinduer som vender utover. Husk at ofte kan flere av mekanismene kombineres, et innadsvingene sidehengslet vindu kan f. Vinduet er enkelt å montere selv, og krever .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.