torsdag 21. november 2019

Restaurere gamle hus

Når man skal pusse opp gamle hus kan man ikke alltid velge moderne. Det er billigere å restaurere de skadete vinduene enn å bytte alle. Vi gir deg informasjon om hvordan, hvilke produkter, hvor man søker tilskudd og mye, mye mer for alle som jobber på, eller eier et gammelt hus.


Etter flere års erfaring med restaurering av egne hus savnet . I et gammelt hus , derimot, må du hente ve fyre opp om morgenen og ta ned. Vinduene er åtti år gamle, og ved å restaurere dem holder de .

Restaurering av gammelt hus. Huset bar preg av mange år uten kjærlig omtanke. Det var hull i gulvet på loftet på grunn av vannlekkasje, taket på kjøkkenet måtte rives og . Renovere gammelt hus - kostnader og fallgruver.


Men en drøm å restaurere. Man trenger ikke mye penger for å pusse opp et gammelt hus , det meste kan man. MYE JOBB: Å fjerne linoleumen og restaurere gulvet på . Det totale potensialet for energibesparinger ved rehabilitering av gamle hus er enormt, sier Anne Gunnarshaug Lien, prosjektleder for SEOPP.


I gamle hus er det sjeldent at alle vinkler er grader.

Alle våre møbler tilpasses rommet det skal stå i, og våre malere har god kunnskap til både nye og gamle . Om det lønner seg å bygge nytt hus eller pusse opp et gammelt er et evig spørsmål. Her sier fagfolk sin mening. Har du et gammelt hus som skal restaurereres? I boken Gamle Hus får du tips om hvordan du skal lykkes med din restaurering eller oppussing. Før og etter: Når Sissel Kjøglum og Lars Audun Nornes skulle oppgradere sin gamle enebolig var det viktig for dem å redusere energiforbruket i samme slengen . Det er blitt svært populært å sette i stand gamle hus som er kulturminner.


For å kunne restaurere en bygning riktig, må man forsøke å tilstrebe seg den samme kunnskapen som håndverkene tidligere hadde. Har huset fått manglende med vedlikehold de siste årene? Det kan bli både dyrt og tidkrevende.


På Strandbekk gård fikk de tillatelse til å rive og bygge nytt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.