tirsdag 19. november 2019

Radonmålere

Airthings makes the best digital radon detector in the world. Our radon monitor measures gas in homes and buildings. Click here to receive yours today!


Elektroniske og digitale radonmålere for kontinuerlig radonmåling og radonlogging. Gir døgnvariasjon i radonkonsentrasjon time for time.

Hvordan måle radon i inneluft? Du bør bruke én radonmåler (sporfilm) per oppholdsrom. Velg viktigste oppholdsrom for måling, typisk soverom, stue, kjellerstue, kontor, hobbyrom, hybel i underetasjen. Advarer mot useriøse radonmålere. Forbrukerrådet har mottatt en rekke henvendelser om useriøse radonfirmaer.


Forbrukere opplever at firmaer legger ut såkalt sporfilm for å måle gassmengden, for så å ikke gi en lyd fra seg. Lanseringen fant sted på Consumer Electronics Show, verdens største elektronikkmesser, til mye oppmerksomhet fra flere amerikanske teknologinettsteder.

Måle radon er noe alle bør gjøre. Her finner du informasjon om hvordan måle radon, hvorfor det er helseskadelig og hvordan du selv enkelt kan måle radon på egenhånd. Ifølge Statens strålevern dør årlig 3mennesker i Norge som følge av radonstråling, og de anbefaler derfor alle å måle radonnivået i boligen sin. Vi har utviklet Wave slik at alle enkelt kan følge . For andre gang på ett år henger Finn Øynes opp radonmålere for å sjekke om den kreftfremkallende gassen er i kjelleren.


Huset hans ligger i et område i Hamar med en del radon i bakken. Den kan sive opp av grunnen, eller følge . Det er mange firmaer som tilbyr radonmåling , men pass på at målingen blir korrekt utført. Hvis ikke er den nemlig helt verdiløs.


AIRTHINGS RADONMÅLER DIGITAL Digital radonmåler. Måler radoninnholdet i et rom. Bør stå en uke før sikre resultater avleses. Alle bygninger der det oppholder seg mennesker bør måles . Gassen siver inn i bygninger og fanges der. Enkel radonmåler med logging.


Robust radonmåler for profesjonelt bruk.

IC Pro Digital radonmåler. Smart radonmåler med visuell nivåindikasjon. Husk å sjekke leiebolig. For utleiere av boliger er det krav om å dokumentere at radonnivået er lavt, som betyr at utleier må sørge for å måle.


Leietakere har rett til å be om dokumentasjon for radonmåling. LES OGSÅ: Utleieboliger skal radonmåles, men alle må ikke . Mål radon som en profesjonell! I et prøveprosjekt lånes radonmålere ut gratis på bibliotek i Oslo og Bærum.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Her kan du lese mer om utstyr for måling av radon i vann, jor luft osv. Radonmåling kan gjøres på div.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.