fredag 15. november 2019

Plakatramme 70x100

Her finner du et stort utvalg rammer i fine farger og modeller. Uansett om du vil ha en enkel ramme kun til å beskytte bilde ditt eller en vakker fotoramme som framhever stemningen i bildet, så finner du det i vårt sortiment. Handpicked Stor ramme i sølv med målene x 1cm.


Metallrammene våre er av høy kvalitet, og de er enkle å åpne på baksiden for å montere plakaten din. De har en glatt og smal profil, og de henger fint på veggen. Pleksiglass gir samme følelse som glass, men varer lenger og er lettere på veggen.

Ramme Victoria 70x1cm. Komposittramme med plexiglass for bilder, plakater eller posters i størrelse 70x1cm. Med oppheng for stående eller liggende plassering. Last ned høyoppløst bilde.


Elegante plakatrammer med LED lys gjør budskapet godt synlig i mørket. Heldekkende LED bakgrunnsbelysning gjør reklameplakaten lysende. Led teknologien gir varig display belysning med lavt energiforbruk. IP65-klassifisert og kun mm dybde.


Plakatramme med LED kan montere rett på vegg.

På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Se alle våre rammer her. Aluminiumsramme 25mm profil.


Egnet for innendørs bruk. Inkludert monteringsskruer og plastfront som beskytter plakaten eller bildet. Det er ikke glass i rammen, det er plast. På denne måten gjør det at rammen er mye lettere.


Soul er en stilren kvalitetsramme produsert i tre. Profil-bredde: 15mm Profil- tykkelse: 22mm. En smal messingfarvet aluramme i 70x100. En moderne skifteramme, der er meget dekorativ og kan bringe lidt eksklusiv elegance ind i dit hjem. Nettbutikk med mye personlighet!


Velkommen til oss for en trivelig ha. Klappet og klart - Easy Snap plakatramme med enten rettvinklet eller buet hjørnedesign. Den rene og tidløse designen på denne plakatrammen fremhever din salgsplakat og passer inn overalt. Le Mans ramme 10xcm. Roof of the world bilde.


Villa Diamond bilderamme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.