mandag 11. november 2019

Midthaug flaggstang

Stenger og stativ er varmforzinket og pulverlakkert ved vårt eget pulverlakkanlegg. Med Midthaugs flaggstenger følger en nøye beskrevet monterings-anvisning,. Midthaug produserer og leverer vedlikeholdsfrie flaggstenger i varmforsinket og pulverlakkert hvit u ørelse, komple med kule, kryssholt og snor.


Vi leverer flaggstenger fra 4-meter i standard størrelse. Andre størrelser produseres på bes lling. Dersom du ønsker å by e ut din gamle flaggstang hjelper vi .

September arrangerte vi åpen dag. Solen skinte fra blå himmel, temperaturen steg ut over morgentimene. Det så veldig lovende ut allerede før vi åpnet dørene klokken 1 mange tilreisende var.


Flaggstang kan bestilles i standardlengder fra til meter. Andre lengder kan også produseres på bestilling. Flaggstengene er produsert i stål, varmgalvanisert . Vi produserer og leverer vedlikeholdsfrie flaggstenger i varmforzinket og pulverlakkert hvit utførelse, komplett med kule og snor. Ditt søk i Nesset ga ingen treff, derfor har vi utvidet området vi søker i.

Ditt søk i Rauma ga ingen treff, derfor har vi utvidet området vi søker i. Midthaug er i dag Norges største produsent av trapper og rekkverk. Både hovedkontor og produksjonsavdelinger ligger på Kleive, kilometer fra Molde. Selskapet produserer også rullestolramper, hus- og hage produkter, brann rømming, flaggstenger , etc. AS Brødrene Midthaug har et bredt modellprogram som dekker alle bruksområder, fra større næringsbygg til det private hjem.


Vi tilbyr trapper i de. Kontakt Info: Brødrene Midthaug AS. Veggfester skrådd for flaggstang til og med m. Forlenger m til flaggstang - m. Politiet må være hjernedød viss de mener det ikke er noe kritikkverdig ved at flaggstanga knakk. Nei en flaggstang av tre skal stå til den råtner og detter langsomt rett ned? Ikke skal den knekke på et.


Det der kan ikke være en Midthaug - flaggstang. Muligens er fundamentet . Midthaug Oslo-Akershus AS driver i bransjene Annet og Metallkonstruksjoner og deler - Produksjon. Midthaug forsikrer at lyskasterne ikke vil forstyrre trafikken på noen måte.


Lyskilden sitter langt inne i armaturet og vil ikke være blendende for verken bilister eller fotgjengere selv om det er mørkt ute, sier hun.

Armaturer benytter LED-lys, og monteres helst inn i lysstolper i nærheten av gangfelt slik at de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.