fredag 22. november 2019

Maling av lakkert trapp

Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere beiset eller lakkerte trappevanger og rekkverk. Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret for å minimere . Har vel i tidligere tråder gitt uttrykk for mitt intense hat for trehvitt. Er trappen hakkete, skadet eller lakkert bør den slipes før du setter i gang . Ved hjelp av litt maling kan den bli lys, lekker og. Det finnes ikke rent få av disse lakkerte furutrappene rundt om i landet. Jeg har en lakkert furutrapp som skal pusses og males/lakkes på nytt.


Dette finner du greit ut av ved å ta litt av den nye malingen/lakken oppå den gamle og se . Både trinn og rekkverk var lakkert fra før. LYST: Ved å male gelenderet fremstår trappen lys og luftig. Noen som har malt en innetrapp i furu hvit?


Dvs vi har malt gelender og opptrinn hvite, og har lakkert inntrinna. Vi har trapp i lakkert furu og har nå lyst å gjøre noe med den. Primært kunne vi tenke oss å male den i en helt lys farge.

Vi skal pusse opp trappa vår, det er en lakkert furutrapp. Jeg ønsker å male hele hvit, men mannen er skeptisk til å male trinnen hvite siden skitt synes så fort og . Oppussing av trapp: hva male trinnene med? Male furutrapp og furudører hvitt - Side 2innlegg21. Bolig og oppussing › Interiør og oppussingBufret26.


Uansett har du tre valg; en middels slitesterk vannbasert maling,. Hmm, er trappen trehvit, lakkert, lutet, malt i gusjegrønt og i tillegg slitt i . Den er en genial maling til gulv og trapp - den er nemlig ikke glatt i. Snart skal jeg male trappa vår hvit, en gammel, lakkert gulnet furutrapp. I teorien må du ikke slipe trappen først, da den finnes noe som kalles for heftgrunning som kan benyttes direkte på lakken før du maler den.


Derfor vil vi pusse den ned og male etterpå. Trappa er i heltre furu, lakkert trekvit. Der har vært montert en rullestolheis i den og i kombinasjon . Noen som aner hva det vil koste å få en proff til å male trappa hvit? Våre malte trapper er som oftest kledd med et tynt lag MDF eller det benyttes kvistfri bjørk.


Dette fordi ved maling av furu vil kvister etter en tid synes, og fordi på . Vi har en trapp i lakkert treverk som går over to etasjer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.