mandag 25. november 2019

Maling av gulvbelegg bad

Er det mulig å male gulvbelegg ? Hvis ja, hvordan går man frem for å få best mulig resultat? Hva må gjøres for å male et gulvbelegg på bad. Deretter kan du male med en vannbasert gulvmaling.


Skal vare noen år til vi tar en skikkelig renovering av badet. Male gulvbelegg hørtes ikke ut som et særlig solid eller pent patent.

Baderommet på bildet er ca fire kvadratmeter stort. Litt skeptisk til gulv , kan sprekke opp og flasse. Må jeg bruke oljebasert maling ? Jeg har et gammelt gulv av vinyl.


Vi har nettopp malt fliser på gulvet på et bad. Bakpå sto det at det var maling for gulv , og for flere typer underlag. Noen som har malt tapet og gulvbelegg på badet ? Stygt bad og toalett- ikke råd til oppussing- interiør.

Materialer › Maling Bufret Lignende Maling. Også på badet kan du male med epoksy – rett på våtromssikret, pusset vegg i . Det er lett å få det pent,. Resultatet ETTER å ha blitt malt med trestjerners Gulvmaling i farge Sort. Hvordan maling brukte dere?


Vi har et stygt blågrønt gulvbelegg i gangen her og badet og begge stedene er . Oppussing av bad , våtromsmaling 11. Flere resultater fra forum. Male over gulvbelegg - Hus og hage - Kvinneguiden Forum forum.


Hjem og fritid › Hus og hage Bufret 26. Har gulvbelegg på det ene badet på hytten, og det har blitt så stygt med årene. Har et forferdelig vinylgulv på badet i brunt 70-talls mønster som jeg gjerne vil.


Hun gikk for mikrosementpuss på vegger, gulv , tak, benk og vask. Her har eier valgt å male baderomsplater, ut fra fargen på flisene, og for å spare . Vi skal pusse opp to bad i et hus vi kjøpte i fjor. Vi har ikke råd til å pusse opp badet , men kunne gjerne tenke meg å få gjort noe med gulvet. På veggene er det våtromsplater som jeg har malt og det har .

Det har et sjoldete gulvbelegg , som forsåvidt er kanske nøytralt, lyst med grå. Vi brukte hurtigtørkende latexmaling , så noe holdbart gulv ble det så visst ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.