fredag 1. november 2019

Kombinasjonstang

Med sideavbiter, rørgrep og tverriflede gripeflater. Tang brukt som symbol – se Tang (symbol). Ei tang er et redskap for å endre formen på, holde eller klippe materiale. Tenger består av en kjeft og to håndtak.


Ergonomisk tang med nikkelbelagt overflate, induksjonsherdet avbiter og gummierte grepsflater.

Mattforkrommet tang med gripevennlig gummihåndtak. Svartoksydert, rustbeskyttet hode. Se butikker Alle butikker. Kan kun bestilles til hent i butikk. Liten tang av karbonstål.


Gummibelagte håndtak med returfjær. Ergonomisk grep og tilbakefjæringsfunksjon. Kombinasjonstang til festing, klemming og avkniping av materialer.

Laget av slitesterkt stål. You can also view the entire Bahco product range here. Kjøp online eller ring oss for personlig service! Av krommolybdenlegert stål.


De er laget med multikomponenthåndtak med glidelås for sikker og komfortabel drift. Dette teng settet har blitt testet individuelt for elektrisk sikkerhet i . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Med rørgrep og riflede gripeflater.


En kombinasjonstang er en tang som er både avbiter og flattang. Den er kraftig og brukes i forbindelse med arbeid på mindre deler. Med kjeften kan vi klippe av tynne bløte stål- eller kobbertråder. Med den flate delen kan vi holde mindre deler ved montering eller demontering. Tyskprodusert industriherdet profftenger av verktøystål som er overflatebehandlet ved sandblåsing for utmerket beskyttelse mot rustangrep.


Kraftig tokomponenthåndtak med anti-slipp beandling for best komfort og sikkert grep.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.