torsdag 7. november 2019

Kjøkken epoq

Hos Epoq kan du velge blant et stort utvalg av smarte kjøkkenløsninger til konkurransedyktige priser. Finn kjøkkenet som passer deg og ditt hjem! Du finner alt fra flotte stilrene kjøkken til kjøkken i flotte pastelfarger eller sort høyglans. Hos Elkjøp finner du kjøkkenkonseptet Epoq , som består av ferdige kjøkkenpakker i flott design.


Her finner du vårt store utvalg av Epoq kjøkkener.

Velg den serie du er på jakt etter. En blank hvit dør av akrylfoliert trefiberplate med kantlist av akryl. Bred ramme av massiv eik og finert speil. Trend-serien gir kjøkkenet et rent utseende som utstråler stil- og trendbevissthet.


Du kan velge mellom moderne farger. Serien Edge skaper et genuint og stilrent kjøkken. Det spennende materialvalget gir skarpe kontraster på et luftig kjøkken med personlig preg.


Lefdal har ingen varer på lager, DVs om noe blir levert feil må du vente 1-uker for å få dem levert.

Da kjøkken avd ansvarlig skulle være borte en uke, kunne ingen i butikken hjelpe til - Epoq er litt dyrere enn IKEA altså, med andre or vi kommer aldri til å bestille epoq kjøkken. Takknemlig om noen ønsker å dele sine erfaringer! Denne videoen er sponset av Epoq.


Før du setter i gang, så er det lurt å ha et par ting på plass. Familien Talmoen i Hjelp, vi bygger hus valgte et kjøkken fra Epoq og monterte det selv. I tillegg bestilte jeg hvitevarer fra dere. Har du eller noen du kjenner kjøpt kjøkken hos Lefdal og ikke blitt helt fornøyd? Epoq kjøkken selges eksklusivt av Elkjøp i Norge.


Jeg har kjøpt kjøkkenet Fasett Offwh. Vi tilbyr kjøkken og hvitevarer til en av markedets beste priser. Elkjøp har kjøpt Epoq og oppretter kjøkken og interiør som ny kategori på linje med hvitevarer, lyd og bilde, småelektrisk, telematikk og data. Hos oss kan du velge fritt om du . Dette bør du tenke på når du innreder kjøkkenet.


Vi vil skape kjøkkenglede for alle, sier Charlotte Lüthcke Solberg, salgsleder for Epoq kjøkken i Lefdal og Elkjøp. Tekst: Majken Svorstøl. Epoq bruker samme bevegelige komponenter i alle våre kjøkken , slik som hengsler og skuffer.


Vi bruker kjente merkenavn som Grass på skuffer og hengsler, og for eksempel Mora på blandebatteri.

De aller fleste har års garanti på bevegelige deler, men mye mindre på skrog og fronter. Epoq , som selges av Lefdal og Elkjøp, er de eneste foruten Ikea som har års garanti på skrog. Prissjekk: Er dette Norges billigste kjøkken.


Mange av våre kunder velger i dag å montere sitt Epoq - kjøkken helt på egenhån og med de nye skapene blir det litt enklere fordi du er sikker på at skapene blir vinkelrette, sier Thomas Sedlak. PRIVAT TIL REDAKSJONEN: For å vise videovinduet i saken, kan du hente embed-koden i lenken til høyre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.