onsdag 13. november 2019

Gulv vinterhage

En vinterhage er beregnet brukt mesteparten av året og bygges med isolerglass, godt isolert tak og gjerne varme i gulv. Velger du vinterhage og helårssesong kosterdette litt mer. En vinterhage er fullt isolert i gulv og vegger.

Går ut ifra at dere skal bygge en vinterhage oppå eksisterende terrasse? Varmematte mellom betong og laminat på innglasset tett balkong. Plast og depronplater en akseptabel løsning på.


Hei Jeg får snart montert en vinterhage, Halle Thermo, isolerglass med brutt kuldebro.

Denne monteres på eksisterende treplatting, som er ca . Jeg bygger vinterhage i isolerglass på veranda. Verandagolvet består av relativt nye trykkimpregnerte bord med cm avstand mellom . Isolering av gulv for hagestue/vinterhage. Vinterhage og hagestue, Grønt Fokus er Norges største og ledende. Det er ikke alltid nødvendig med gulv til hagestuen hvis du har en terrasse fra før. Folk som har vinterhage benytter den mye - de flytter rett og slett ut fra stuen og.


I de fleste vinterhager som er fullisolerte er det montert varme i gulvet, enten . Mange har en drøm om å bygge seg en hagestue eller vinterhage der en kan.

Demontere glassvegger og rammer i vinterhage. Rive eksisterende gulv og platting (alt er i dag trykkimpregnert materiale) 3. Jeg ønsker å sette opp vegger, tak og legge gulv. Spotter i tak, servant med møblement/speil og belysning, varmekabler i gulv, dusj, samt avtrekk i tak. Fana/Steinsviken – Flott og romslig 2-roms eierleilighet – heis – vinterhage og fast garasjeplass – like. Entré/gang har parkett på gulv og malt strie på vegger.


Den siste ideen nå er å bygge en drivhusdel inn i en vinterhage vi. Vår vinterhage er isolert som resten av huset, jeg har fliser på gulvet og . Fra stuen er det adkomst til en deilig vinterhage med flislagt gulv og gulvvarme. Har du en uteplass, vinterhage eller lignende som skal pusses opp før sommeren?


Kom innom å se vårt store utvalg i frostsikre fliser og naturstein. Den opprinnelige planen om overbygd spiseplass, hadde i marsjen forandret seg til en isolert vinterhage med varme i gulvet og store åpne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.