mandag 11. november 2019

Glava grunnmur

Kjellerarealer som ikke er i bruk kan i mange tilfeller ombygges til å bli verdifulle deler av boligen. GLAVA Ringmur En rasjonell, arbeidsbesparende og teknisk fullverdig måte å sette opp ringmuren på. Hvorfor utvendig isolering av kjellervegg?

Feil isolering av kjellerveggen kan gi dårlig inneklima, lukt og. Minimalt fuktopptak og høy trykkfasthet er viktige egenskaper når det isoleres i bakken. Ved tilbakefylling av masser mot grunnmur, utsettes utvendig isolasjon . Det kan være kalkulasjon av grunnmur eller beregning av forbruk av.

Har flere beregningsprogram, branntetting, etterisolering, ringmur, isolering av . Huset ligger i litt skrått terreng, og som bildet viser er grunnmuren dratt. Glava Trollveggen, EPS, Styrofoam, Perimate og Ringmur.

Dette er GLAVAs hovedprodukt for varme- og lydisolering av gulv, vegger og. Glava EPS S egner seg for isolering av gulv på grunn, isolering av grunnmurer og etterisolering av betonggulv. EPS med lav-lambda er nå standard for Trollveggen, med bedre isolasjonseffekt, utviklet fra lambda til 31. Glava hevder at stålbinderne som forbinder vangene skiller dem fra konkurrentene.


Armeringssål må støpes fast i grunnmuren, så tres . Glava har inngått samarbeidsavtale med IEC-HUS som er en. Glavas produktsortiment er under lopende utvikling, og Glava forbeholder seg retten til å endre. Isoporplater 60x120cm med ferdig pålimt vedlikeholdsfri eternittplate.


Vi skal drenere rundt huset og da vil jeg isolere grunnmuren samtidig. Glava fem cm mot tilfylt grunnmur og 10cm mot friluft. Direktør Jon Karlsen ser fram til å få produktet som skal lage grunnmur i en fei, ut på markedet. Lanserer nyhet: Administrerende direktør ved .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.