tirsdag 19. november 2019

Glassvegg kjøkken

Det er mange ulike glasstyper å velge mellom når man skal velge glass over . TEC tar kontakt for oppmåling når kjøkkenet er ferdig montert. Du trenger kun vann, eventuelt glass -spray, og en klut. Designglass kjøkken blir mer og mer populært, ikke bare fordi det er estetisk flott – men også fordi en slipper rengjøring av fuger og glass er lett å holde rent.


Glass over kjøkkenbenk. Tidligere var det vanlig med fliser, ordinær trevegg eller tapet mellom benk og overskap på kjøkken , men i de senere år har det blitt mer .

Millex beskyttelsesplate herdet frostet glass 800x400mm. Om du trenger hjelp til å finne produktet som passer best til ditt kjøkken , ta gjerne kontakt med oss. Utsparinger, innhakk og hull tilpasses ditt kjøkken. Kjøkkenet i bildet over er ett av interiørarkitekt MNIL Bernt A. Herdet glass er rimelig hvis du får det tilpasset hos glassmester, men du kan . Rent estetisk passer glass like godt inn i det moderne minimalistiske kjøkken som det klassiske ettersom vi har en rekke løsninger og glassalternativer . Pedersens nye prosjekter.


Med glass montert mellom kjøkkenbenken og overskap har du mulighet til å skape ditt eget og unike utrykk på kjøkkenet.

Vi leverer måltilpasset glass i alle fasonger og farger til bruk i interiør. Nytt liv til ditt kjøkken - med glass ! Området skal tåle vannsøl fra kran samt. Lekkert, og lett å holde rent!


Vårt firma har i en årrekke levert glass til bruk over benkeplate, eventuelt mellom. Dine muligheter med glassplate over kjøkkenbenk. Det har blitt populært med glass plate over kjøkkenbenk istedenfor fliser på vegg. Vi skreddersyr glasset med . Med en glassplate montert mellom kjøkkenbenken og overskap har du mulighet til å skape ditt unike utseende på ditt kjøkken.


Vi kan tilby skreddersydde glass til ditt kjøkken. Ved å legge glass på veggen bak kjøkkenbenken får du flater som er svært lette å vedlikeholde, og slipper fett- . Vi holder til i Straume Næringspark, like i nærheten av Sartor Senter. Tilskjæring og sliping av speil, reperasjon av bly- og messinginnfatninger, dusjvegger og dusjdører, glasstak, kontorvegger og dører, glasshyller med mer. ISHULT spesialtilpasset veggplate . Jeg leter etter en rimelig løsning for å beskytte veggen bak komfyren og vasken på kjøkkenet.


Ser at Ikea har glassplater i herdet glass her: . Jeg ønsker å få satt inn en glassvegg med skyvedør i glass på takskinne for å tette igjen en trappenedgang. Primært for å lydisolere mot etasjen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.