onsdag 13. november 2019

Fliser på gulv

Legg fliser på tregulv. Du kan vel ikke legge fliser på et tregulv, eller. Selvfølgelig kan du det! Du skal bare ha riktig underlag, og det lager du av fibergips.


Fugene mellom flisene vil nemlig kunne knekke, kanskje flisene også.

Her kan du se hvor enkelt det er å legge fliser på gulv i tørre rom. Se også egen film om fuging av fliser. Mange velger flis som alternativ til andre materialer på gulvet.


En gulvflis er et slitesterkt, holdbart og hygienisk valg, både i hjemmet, i industri og på kontoret. Det er ikke så vanskelig som du tror å legge fliser på kjøkkenet eller gangen selv. Det viktigste er et godt underlag, helst betong.


Skal du fliselegge både gulv og vegg, begynner du med å finne midtlinjen på gulvet. Det gjør du ved å finne midten på både lengde og bredde og lar linjene .

Hos Flisekompaniet finner du Norges største lagerførte utvalg av fliser og naturstein i alle prisklasser. I vårt store sortiment finner du mange varianter og . Pass ogsåpå at fliser med støv på baksiden skalrengjøres eller forvannes. Disse linjene danner utgangspunktet for flisleggingenbåde på gulv og vegger. Alt er revet ned til bindingsverket nå.


Skal pusse opp badet mitt, og har bestemt at vi skal ha fliser på gulv og plater på vegger. Vegger skal rives slik at platene monteres på . Gir en betongaktig finish på vegger, gulv og benkeplater. Vi var flue på veggen da murmester Roar Fredriksen i Interiørmur la fliser på vegg og gulv.


Det aller viktigste ved flislegging, skjønner vi, . Fliser er et slitesterkt og trygt valg. Få gode rå inspirasjon og interiørtips til bruk av baderomsfliser, kjøkkenfliser og utendørsfliser. Flislegging av storformat fliser på vegg og gulv. Den keramiske flisindustrien setter hele tiden ny standard for hva som er mulig å produsere.


Førsteklasses fliser til markedets laveste priser. Når man skal velge gulvfliser bad er det viktig å bruke litt tid og tenke seg godt om. I nettbutikken til Byggmax kan du kikke på produktene når du måtte ønske det, .

StorformatfliSer på gulv. Typiske storformater: x cm. Flisene fås i flere ulike kvaliteter og undersøker man pris og kvalitet så kan man. I Norge har for eksempel 20xfliser på gulv vært svært vanlig og det har vært.


God kvalitet til lave priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.