tirsdag 22. oktober 2019

Trapp sklisikring

Tusenvis av nordmenn sklir og skader seg i en trapp hvert år. Så du vil kanskje sklisikre trappen ? Her er fem metoder for å få en sklisikker trapp. Finnes det noe annet som kan brukes til sklisikring av trapp ? Sklisikring endrer ikke overflatens utseende, men gir et klart, fargeløst sjikt.


Det finnes å få kjøpt slike sandruglete sklisikringer i transparent tape.

Sklisikker vanntynnet lakk med silikater til bruk innendørs og utendørs på glatte underlag og trapper for å forhindre ulykker. Det er flere veier å gå for å sklisikre trappen. Velegnet for stige, trappetrinn , båtdekk, skateboard m. På rull, med god vedheft og strukturert overflate. Da Miriam begynte å gå, begynte Rune å undersøke mulighetene for sklisikring. Planen var å ha svart antiskliteip.


Men da jeg malte trappen. Vi har bratte og malte trapper i huset.

Far sjøl har seilt ned et par ganger, det samme har guttungen. Sett litt på nettet angående sklisikring og . Trappa er stedet som forårsaker flest ulykker i hjemmet. Hos mange løper barna . Fakta om sklisikker tape fra Denfoil – sklisikring for gulv og trapper , ute og inne:.


Med bæring av unger opp og ned trappene, kunne jeg tenkt meg noe sklisikring på den nye trappen. Noen som har peiling på hva vi kan bruke . Nersveen forklarer at det er mange måter å sklisikre trappen på, som både er enkle og rimelige. Foto 1a og 1b: Eksempler på tiltak for sklisikring i trapper.


Det må benyttes overflatematerialer i inntrinn i trapp med tilfredsstillende . Ei trapp kan være en utfordring for den som ikke lenger har så god balanse eller styrke. Har du sklisikring under tepper som ligger inntil trappa ? Alle våre sklisikringsprodukter er like godt egnet for montering på gamle . Pervaco, din leverandør av produkter innen merking, sikring, varsling og vedlikehold. Rask levering, innovative produkter og kvalitetsgaranti.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.