onsdag 2. oktober 2019

Pure original maling

Vi produserer våre produkter med respekt for mennesker og naturen, med de beste materialer og naturlige fargepigmenter som finnes. All vår maling er produsert med 1 naturlige fargepigmenter, som gir de vakreste fargene og et fyldig, rikt . We create our beautiful paint with respect for human and nature, using only the best materials and natural pigments and our paints meet the most stringent environmental requirements. Blandingen av kalk og naurlige fargepigmenter gir en struktur og et fargespill som ikke kan gjennskapes med noen annen maling.


Den er så godt som luktfri.

Veggflatenes dybde, matthet og fargespill vil tilfører rommene en varm og autentisk atmosfære. Vi kan gi god veiledning om produktene og er tilgjengelige for å hjelpe deg med valg av farger og rett type maling til alle rom og overflater. PO-produkter nå vil følge dette nye fargekartet. Noen har brukt malingen på en kontrastvegg, andre har malt alle fire vegger i én farge.


Noen har til og med brukt malingen på møbler, for det går også an. Til dette fargekartet har vi latt oss inspirere av naturen, og jobbet frem farger som gir en helt spesiell overflate du ikke får med noe annet produkt. Dybde, matthet og fargespill tilfører . Miljøvennlig, mineralsk og resirkulerbar kvalitetskalkmaling.

Ja, vi elsker naturlig kalkmaling. Fra å være et produkt for de mest interiørinteresserte, har bruken av kalkmaling den siste tiden økt drastisk i omfang. Kalkmaling - Pure - Original -i-fargen-BlackTruffle.


Fresco kalkmaling – Produktinformasjon 13. Bellas Emne interiør, en unik interiørbutikk med det lille ekstra. All projects on this board were refinished and designed with PO products. Også selger Anine Løvdahl i interiørbutikken Edda i Sandvika, som selger kalkmaling av merket Colori Indigo, merker stor pågang. Dette har lenge vært populært i Europa, som ligger litt foran . Det er stor etterspørsel, ja.


Har du et rom du har lyst til å pusse opp? Da har jeg en perfekt giveaway til deg! Uansett hvor stort eller lite det er! Beliggende i nordlige Flandern, ble Brugge et velstående kommersielt sentrum fra det 12. Deler av byens sentrum er nå på Unescos verdensarvliste – med kirker, monumenter og fantastiske hus bygget rundt et nettverk av . De er markedsledende innenfor feltet og bruker naturlige pigmenter som gjør malingen miljøvennlig.


Hand made high quality lime pant. Malingen skulle følge leverandørens sider gi betonglook.

Jeg har fått kjedelige veggflater i en farge, hvor penselsstrøkene vises. Men, det ser ikke ut som bildene. Kalkmalingen kan bruges overalt i huset uanset hvilken type man vælger. Konsistensen skal være som en tynn yoghurt.


Mal med en stor og myk pensel. Røft, lunt, rustikt eller naturlig? Styling: Linda Elmin, Foto: Sturla Bakken. Trendpendelen svinger fra det glatte til det matte.


Glans og skinn viker for struktur og råhet. Naturmaterialer er i vinden, og dermed har kalkmaling kommet . Noen bruker malingen på en kontrastvegg, noen maler alle fire vegger i én farge, mens andre kombinerer en mørk . Se hvordan det gikk når Tid for hjem-gjengen testet ut den nye kalkmalingen, LADY Minerals.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.