tirsdag 1. oktober 2019

Dørskilt i tre

Lator har flotte dørskilt med utseende som gateskilt. Design dine dørskilt selv direkte i vår nettbutikk. Fine skilt i aluminium til riktige priser.

Toppen Trearbeid lager skilt av tre, akryl, plexi, vinyl, folie, stål, plast. Gaveideer hos Toppen er mangt,graverer bilder og logoer på det meste,Listverk der du bestemmer profilen. Toppen Trearbeid lager skilt til det meste, elegante dørskilt av akryl/plexi med børstet stål bak, treskilt til hytte og hus, her for man skilt til det meste.


Graverte plastskilt passer både innendørs og utendørs.

Vanlige bruksområder er dørskilt, informative skilt og for oppmerking av . Ett riktig lekkert dørskilt i tre, grå-lasert og lakkert.

Produktinformasjon: Dørskilt 15x10cm i klar acryl, med digitaltrykket bildeog festeknotter i rustfritt stål. Du bestemmer selv skrifttype, oppsett og utseende på skiltet. Skiltet måler 10x19cm i størrelse, er malt og lakkert slik at det tåler vær og vind.


Håndmalte dørskilt i tre i flotte farger. Skiltene blir levert i forseglet innpakning passer fint som gave. Dørskilt med kompassmotiv på treverksbakgrunn i aluminiumssandwich. Nfoto lager dørskilt på pleksiglass, plast eller tre.


Vi har topp moderne produksjonsutstyr (UV-printer) og erfarne fotofaglærte som sikrer deg beste mulig kvalitet. Her finner du vårt utvalg av graverte skilt til bruk som dørskilt,postkasseskilt etc. Gravert dørskilt børstet patinert messing.


Jeg lager også personlige navneskilt og dørskilt. Flott dørskilt i tre deler med tekst etter ditt ønske. Skiltene er laget i tre, og er behandlet for å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.