fredag 18. oktober 2019

Linoleum kjøkken

Linoleum er det ideelle belegget til kjøkkengulvet. Den er slitesterk, praktisk og fin å se på, og den lever fullt opp til de kravene som stilles til et moderne kjøkkengulv. Les her hvordan du forbereder gulvet for linoleum , og se hvordan du legger. Vi tilbyr Svanemerket linoleum som heter Marmoleum, slitesterkt Novilon vinylgulv samt belegg til gulv og vegg for baderom som heter Onyx og Aqualon.


Det finnes også en linoleum i såkalt desktop-utgave.

Den egner seg til å bruke på benker eller som veggbekledning – kanskje et alternativ for kjøkkenet. De vanligste gulvbeleggene til kjøkken. Vinyl og klikkvinyl er utmerkede produkter som du enkelt kan legge selv.


Produktene kommer i alt fra moderne, duse trevanser til marokkansk-inspirerte flisemønster og grafiske design. Et materiale man bare har lyst til å ta på. For mange tiår, er linoleum mestpopulære og tradisjonelle gulv til kjøkkenet.


Dette unike materialet er upretensiøs i drift, hygienisk, antistatisk, enkel å installere, og viktigst, relativt billig, avhengig av produsent og kvalitet.

Jeg ser på Forbo sine marmoleum linoleum klikkfliser og selv om de viser bilder av både gang og kjøkken så fraråder de å bruke det der når jeg spør dem. Det jeg lurer på er altså: Har du noen erfaring med linoleum i gang og på kjøkken og hvor mye fukt den faktisk tåler? Jeg er klar over at jeg bare burde . Vinyl og linoleum er svært slitesterkt, noe som sikrer enkelt vedlikehold.


Produktene fås i uttallige design og farger og leveres enten som planke og fliser med klikksystem, på rull eller med stick-system. Godt egnet: Stue, soverom, kjellerstue, innergang, yttergang, kjøkken. På gulv som ikke er i vater hele veien, som buer eller bulker, kan man ikke legge laminat mens det går helt fint med gulvbelegg.


Også spesielle sklisikre vinylbelegg finnes for hjem og institusjoner. Materialkontrastene eik og linoleum forenes på Hamrans kjøkkenfronter og resultatet er delikat og harmonisk. Vi får så lyst til å ta på det! Se hvordan BoligPluss gjorde veggen over kjøkkenbenken helt rå!


BLÅ LINOLEUI et nytt hus på Nesodden ble det lagt linoleumsgulv (fra DLW) i ulike farger. Gutten som bor på dette rommet, valgte. For noen år siden var det tøft å legge gummigulv enkelte steder i boligen, for eksempel på kjøkkenet , hjemmekontoret og i entréen.


Gummigulv med knotter var kult, men . De fleste av oss ender med laminat på grunn av prisen.

Det vil ikke skje om jeg velger et klassisk, hvitt kjøkken. Denne gangen ble det derfor eiketrefiner med kanter i massiv eik og benkeplate i linoleum. Jeg ville gjerne ha noe organisk.


Vi bor i et betonghus, så det er koselig med noe mykt som motvekt. Derfor valgte vi fronter i treverk. Disse gummigulvene er preget med knotter, striper og det som kan ligne på keramiske fliser, og er blitt et trendy gulvvalg både i gangen og på kjøkkenet. Les også: Velg riktig farge. Gulv av linoleum har lange tradisjoner i Norge.


Hvis du ikke har råd til trendy marokkanske fliser i keramikk, finnes det rimeligere alternativer. Fliser laget av linoleum gir et kult uttrykk, og er samtidig slitesterkt. Kjøkkengulv i linoleum.


Lineleum er et behagelig underlag og et trendy gulvvalg for både kjøkken og gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.