mandag 21. oktober 2019

Dører byggmakker

Vinduer, ytterdører, garasjeporter, skyvedører og mye mer! God kvalitet på dører og vinduer er viktig. Vinduer og dører har gjennomgått en stor utvikling, og utskifting til moderne og energibesparende typer vil merkes godt på fyringsbudsjettet.


I eldre hus kan så mye som en tredel av varmetapet skje gjennom vinduene. Det vil også oppleves mer behagelig å sitte nær et godt vindu, og du har større frihet til å . Slutt på smellende dører.

Med SmartClose på innerdørene blir det endelig fred å få. Lyden av en dør som smeller hardt igjen er nok dagligdags i de fleste hjem. Om årsaken er gjennomtrekk, opprørske tenåringsbarn eller voksne som stresser , er det uansett en lyd som kan forstyrre husfreden. Fingre eller tær som kommer i. Utskifting av dører og vinduer kan gjøre boligen mer attraktiv samt spare deg for både energilekkasjer og strømkostnader.


En tredjedel av varmetapet i eldre hus skjer gjennom vinduene. Derfor er det mye å spare på å skifte til nye vinduer som holder dagens strenge krav til isolering. De beste vinduene i dag slipper ut rundt mindre varme enn dårlige, gamle vinduer.

Veldig rart og kjøpe en malt karm hvis man kjøper en furudør malt dør -malt karm, lakert dør -lakert karm osv. Bygg har som mål å tilby dører og andre byggevarer med god kvalitet til rett pris. Vi legg stor vekt på rask leveringstid og god service til våre kundar.


Ved å være kreativ med fargevalget, materialvalget og funksjoner til dine dører er det ingen grenser for hvor mye liv du kan bringe inn i hjemmet. Byggevare - Oversikt over bygge kjedene Monter, Maxbo, Byggern, byggmakker med flere som alle selger inne og ute dører , vinduer og annet byggemateriale. Er det snart på tide med NYE vinduer, ny ytterdør, eller kanskje bytte ut innerdørene med nye moderne dører ? En ny ytterdør kan være med på å sette sitt preg på huset, og være selve prikken over i-en for inngangspartiet ditt. Byggmakker har løsningen for deg med FIKS.


Når du skal velge dør er det viktig . This feature is not available right now. Please try again later. Vi har dørblader, innerdører, ytterdører, dørkarmer, dørvridere og låser. Vi fører også vinduer fra Natre.


Tette tak er viktig, har du kontroll på ditt tak ? Vi hjelper deg med takpapp, singel eller takstein om du har behov for det. Ulike typer rom krever ulike typer dører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.