mandag 16. september 2019

Trinser for wire

Trenger metall trinsehjul for wire til et prosjekt jeg driver på me men de var utrolig vansklig å finne. Når jeg søker trinsehjul på finner . Vi leverer ikke trinser for tau eller wire.

Lagerstatus: 253Rock Exotica Omni-Block 1. Wire til port med torsjonsfjær foran 230cm høyde. Stk paller med trinser og en pall med wire. Trinse liten med bevegelige sideplater - PARTNER.

Trinse svært effektiv og lett - MICRO TRAXION.

Robust og kompakt lettvekts trinse med faste flenser. Rask installasjon, og perfekt til løfting og taujustering. Man trenger forskjellig diameter på trinser avhengig av om det er wire eller tau.


På mange seilbåter er det blitt byttet fra wire til gjennomgående . Sett trinsene og wire på plass i bunnbrakettene. Wire skal festes på øyet på bunnbraketten, og skal ligge mellom vegg og trinser. Kan se noen trinser nede i døren, men wier har hoppet av, krøllet seg. Kikket på tegningen så har jeg ikke så mange trinser som wire går på . Alle trinser har en unik nummerering for inspeksjoner. Nylonbelagte trinser gir lengre levetid og stillere portdrift.


At ytre og indre wire tilkoblinger sitter og ikke er skadet. Galvanisert/rustfri wire Galvanisert/rustfri wire. De tekniske undersøkelsene av flyet Viste at den ene trinsen for.


Det samme fly hadde hatt et uhell fire år tidligere hvor den samme wire hoppet av trinsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.