torsdag 12. september 2019

Male trapp inne

Trapper som er gamle kan bli som nye med noen enkle grep. Det er mest gunstig å male treverk i vinterhalvåret. Hvordan male tidligere beisede eller lakkerte trappevanger og rekkverk.

Noen som har malt en innetrapp i furu hvit? Maling av trapp - Jordanjordanvethvordan. Har en trapp som tvilsomt har vært gjort så mye meg siden byggeår 1995. Tenkte å male den hvit, og har allerede dradd over en runde med .

Rengjør deretter trappen slik at skitten ikke skrapes og slipes inn i gammel maling og treverk. Noen som aner hva det vil koste å få en proff til å male trappa hvit? Jeg har en innetrapp, den er ikke tett slik du beskriver.


Har fått lov av huseier å male trappen opp til etg. JIPPI Den har nå en farge som heter nøttebrun, og vet at jeg vil ha den. Trappa skal bli hvit, men trinnene skal bli mørkbrune. Hva er best å male/beise/lakke med etter at vi har tatt av teppet i trinnet og pusset trinnet i . Vi skal pusse opp trappen som går fra til etg. Jeg fikk så utrolig mange henvendelser om hvordan man skulle male en trapp, og siden jeg ikke er noe maleekspert så spurte jeg . Jeg har en lakkert furutrapp som skal pusses og males/lakkes på nytt.


Jeg har blitt anbefalt å bruke 180-2sandpapir for å fjerne lakkoverflaten, men synes det . Det skal males klassisk hvitt oppe, nede er det allerede malt i hvit lin. Jeg er en reser på oppussing, og stort sett har jeg utallige mer eller mindre gode idèer (til mannens glede og fortvilelse, hehe) Nå stå. Den er en genial maling til gulv og trapp - den er nemlig ikke glatt i det hele tatt. Snart skal jeg male trappa vår hvit, en gammel, lakkert gulnet furutrapp.


Koselig å se deg her inne på bloggen min! Tre/parkett: Flaten må være ren, tørr og fri for såpe, bonevoks og fettstoffer. Fjerne rester av gammelt teppe som har vært limt til trappetrinn på åpen trapp.


Slipe og eventuelt male trapp eller annen behandling. Våre malte trapper er som oftest kledd med et tynt lag MDF eller det benyttes kvistfri bjørk eller bøk. Dette fordi ved maling av furu vil kvister etter en tid .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.