tirsdag 17. september 2019

Male baderom

Velger du maling til bad finnes det et hav av muligheter, og ikke minst. Uavhengig av fargevalg, stil og atmosfære, skal du male badet, må du . Har for eksempel barna et eget baderom , kan dette vokse med dem, og males i de fargene de liker akkurat nå. La behovene styre fargevalget, . Jotuns fargesjef gir deg forslag til ulike fargepaletter du kan male baderommet i.

Endelig kan du få matte vakre vegger, også på badet. Du kan fint male hele eller deler av baderommet. Den modige blander kanskje et par ulike kulører for å få et enda herligere resultat. Skal du male bad eller legge baderomstapet? Få gode råd om maling og tapet til bad eller prøv vår fargevelger på nett!


På et mindre baderom i første etasje var situasjonen en annen: De forrige. Her har eier valgt å male baderomsplater, ut fra fargen på flisene, . Er innredningen veldig slitt kan du istedenfor å male den bytte den ut.

Malingen du må benytte på baderom lukter sterkt. I tørre soner går det utmerket å male inne på bad med vanlig interiørmaling. I våtsone, altså det området som utsettes for direkte vannsprut, bør . Her får du alt du trenger å vite om våtromsmaling på baderommet.


Om man kun vil male veggene må det bygges opp et ”våtromssystem”, det . Se hvordan du kan gi baderommet en totalt makeover uten at det trenger å koste. Hvordan bør man gå frem for å male taket i dusjsonen i nytt bad ? Finn inspirasjon til lekre malte baderomsvegger i delikate farger. Spar penger og puss opp bad på en billig måte. Med Jotuns våtromssystem og LADY Aqua får du vakre silkematte våtromsvegger og du kan skifte farge uten spesielt mye innsats. Med LADY Aqua for våtrom får du vakre silkematte vegger også på dine bad og våtrom.


Et nedslitt bad ble pusset opp for en slikk og ingenting. Men fagfolk advarer mot å ta for lett på oppussingen. Om baderommet trenger en oppfrisking, er det fort gjort å male et par skapsfronter og kanskje også veggene utenfor våtsonen, sier Lone . Uansett hva slags bad vi drømmer om må det være tørt og tett, derfor gjelder det.


Det er nå mer enn fem år siden vi malte to bad og et vaskerom, og selv om de. Tenk etter… Du tilbringer antagelig ganske mye tid på badet.

Det gjelder bare å finne de løsningene som kan fungere i akkurat ditt baderom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.