tirsdag 17. september 2019

Garderobe over seng

Kona har begynt å mase litt om garderobe på soverommet type Pax fra Ikea. Tenker da på den typen man har over senga, se bilde. Garderober lages på mål, i ønsket innhold og farge.

Har et soverom som jeg vurderer om jeg skal fikse litt garderobeskap til. Jeg leter etter noe lignende det her, som jeg fant . Leselys kan henges opp på veggen over sengen. Sats på en seng med skuffer under eller plass til oppbevaring under.

Tenker da på den typen man har over senga, se bilde. Hybel : Vegg med skapseng og garderober - matchende sofa kant i kant tilpasset plassen som gjenstår. Garderobeskap rundt seng gir en fantastikk utnyttelse av plassen på soverommet, og skaper en spesiell atmosfære.


Jeg skal sette garderobeskap på siden og rundt senga. På siden ønsker vi pax med bergsbo dør, men over sengene, hva bruker vi der? Samme fronter på Faktum kjøkkenskap og Pax. BufretIdeer og inspirasjon til barnerommet bolig.


Hytte soverom med mye oppbevaring skap på sider av og over senga.

Har du noen gang tenkt over hvor mye ubenyttet plass det er under ei helt vanlig dobbeltseng? KLESSKAP RUNDT SENGEN: Soverommet er ikke større enn nødvendig. Skap fra Ikea utnytter volumene over og på siden av sengen. Kontinentalseng Dormy med overmadrass Legg til. Kontinentalseng Saturn (med overmadrass) Legg til.


Garderobeskap Verona (med skyvedører) Legg til . I stedet bygger mannen den mest koselige opphøyde sengen noensinne - med. Jeg har heller festet skapene til veggen over sengen. Bygg feks sengen inn med en romdeler, og det blir et hyggelig lite sted å sove. Alpha Seng med skuffer140X200CM madrass.


Garderobe, oppheng i entre, hylle over seng, skrivebord og stol følger med. Hybelen er møblert med skrivebor kontorstol og garderobe (ikke seng). Innholdsrik enebolig over to plan med en tomt på hele 75kvm.


Her er det god plass til dobbeltseng og garderobeskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.