onsdag 11. september 2019

Limestone fliser

Finnes i både beige og gråtoner i følgende størrelser: Mocca Beige slipt 35xfallende lengder mm tykk. Limestone flooring can be a good option for homeowners seeking good looks and resilience. While not as hard as marble, it is an extremely durable material . Jura Limestone blir hentet ut fra Bavarian-området i Tyskland. Denne type stein daterer seg tilbake ca 1millioner år og produseres hovedsakelig i typer . Travertin og limestone har det som alle andre natursten.


Køber du fliser hos Inpro A/S giver vi dig rabat på vore kom godt i gang pakker. Den lyse Beige Limestone er rustik og er perfekt til at se 'gammel' u selv når den lige. Kalksten/Limestone Består av omkrystalliserte kalksedimenter. Fliser type Piazza Limestone fra Fired Earth selges. Flisene har en ny pris på ca 10- NOK pr flis.


Limestone er en kalkstens art, der giver et forskellige udtryk alt efter hvor den bruges. Limestone kan bruges mange forskellige steder og kun fantasien sætter . Vi har et kæmpe udvalg af eksklusive fliser i Limestone og klaksten - Kom ind og lad dig inspirere til nye gulve.

En keramiske overflade, der er inspireret af et udvalg af naturlige stenplader og præget af varierede og brogede fossile spor. Kalkstein/limestone gir et varmt og moderne uttrykk. Lekkert til gulv- og vegg flis på ba og som servantplate. Brukes også til gulv flis på kjøkken, stue og entré. Dette gulvbelegget tilhører kolleksjonen Comfort hos Tarkett.


Comfort er en kolleksjon med vinylgulv som er behagelig å gå og stå på. Udendørs fliser og klinker findes i mange nuancer og formater. Limestone, mix bluestone - romerforbandt i fire fomater . Limestone med flott 3D-effekt til bruk over alt, ute som inne. Travertin er en kalk-sandsten som er skabt for millioner af år siden.


Man kan kalde Travertin for en rustik marmor. Vakre marokkanske fliser fra Ulfven #flisekompaniet. Fliser fra den fantastiske Limestone-serien til Ergon.


Fugemasse farge kan gjøre eller bryte blo svette og tårer en gjør-det-yourselfer har satt inn en kalkstein fliser jobb.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.