onsdag 4. september 2019

Hvordan fjerne muggsopp i vinduskarmen

Og det vises særlig i vinduskarmene, det er mygg og sopp i samtlige karmer. Hva gjør jeg hvis jeg oppdager muggsopp i boligen. Vi har mugg og sopp i vinduskarmen på soverommet!

Vi har kjøpt en malingskrape og tenkte å bare fjerne det som er der, eller er det dumt? Det er ofte litt vann på innsiden av vinduene, så da oppstår det jo fort mugg. Hjelper det å skifte vinduene eller er det bare å gå og tørke av hele . Er det dugg på vinduene når du står opp om morgenen?

Da er det fare for at det vokser muggsopp i boligen din. Det er så irriterende å åpne gardiner eller persienner og se den fryktede svarte mold på vinduskarmen. Temperaturen Forskjellen fra utsiden og innsiden skaper . Det er flere som har muggsopp, en de som ikke har muggsopp, sier Sverre Holøs i Sintef.


Det danske magasinet Bedre hjem kommer med ni råd for hvordan unngå muggsopp. Kalde vinduskarmer kan danne grobunn for sopp. I så fall bør du huske at ventilasjonen også skal fjerne lukt og annen . Sliter med at de danner seg mugg i vinduskarmene på soverommet vårt.


De gamle vinduene er dårlig isolert, og gir kondens - med sopp i vinduskarmene.

Utleier har forsøkt å fjerne soppen ved å vaske, tørke og male . Svarte og gråsvarte belegg av muggsopp er ganske vanlig. Er det muggsoppvekst her, må all soppinfisert mur fjernes helt. Kondens kan oppstå på innsiden av vinduene.


Kondensen renner nedover vindusruten mot vinduskarmen, der den setter i en lengre periode. Hvordan å fjerne mugg og jordslag fra en vinduskarm. Tørk overflaten mold og mugg av vinduskarmen - samt eventuelle andre områder av vinduet med . Hvis du skal fjerne muggsoppen selv må du være frisk og ikke ha allergier!


Mold og mugg på vinduer og vinduskarmer ser skjemmende og kan skade helsen din. For å fjerne mugg og mugg fra vinduer, alltid holde området tørt og rent rutinemessig. Det kan være flere årsaker bak dannelse av mugg og soppskader.


Det er to måter å sanere muggsopp på, og begge baserer seg på at soppen skal fjernes. Det mugget også i vinduskarmene som er i treverk såklart, . Bruk husvask til årlig rengjøring eller kraftvask ved nymaling. Sanering av sopp som gir helseplager - muggsopper.


Råteangrepet treverk fjernes i den utstrekning det er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.