fredag 6. september 2019

Glass gelender

Beregn Pris og gjør din Bestilling av Aluminiumrekkverk, Rustfritt Rekkverk, Stolpefritt Rekkverk og Glass Glassklemmer til inne- eller utemiljø! BufretLignendeDet skulle være stilrent, helt vedlikeholdsfritt og uten noen synlige festepunkter. Et rekkverk i vedlikeholdsfritt aluminium og kvalitet in i .

BufretLignendeHelglass-Rekkverk Sidemontert. Med sikkerhetsglass i glassrekkverket kan du trygt sette opp et glassrekkverk. Rekkverk i glass slipper inn rikelig med lys og lar deg . Vi fører kvalitets rekkverk og gelender i stål med glass, rør eller wire for innendørs og utendørs bruk.

Mulighetene er mange, du må gjerne kontakte oss for råd og . Glassrekkverk på terrassen gir deg fullt utbytte av en vakker utsikt samtidig som det bidrar til å øke romfølelsen, både ute og inne. Vi har rekkverk i glass og syrefaste materialer. Disse kan kombineres i nærmest uendelige kombinasjoner.


Prisen over her, 16kr er rimeligste meterpris for . Velger du foldedører eller rekkverk med laminert sikkerhetsglass slipper du lyset og naturen inn i boligen din på . Slimline kan fåes som toppmontert og frontmontert monteringsskinne. Det blir brukt 176mm herdet/laminert sikkerhetsglass.

Hjem Hage og utemiljø Til utemiljøet Levegger og gjerder Rekkverk . Ta gjerne en kikk på våre bildegallerier med mange eksempler på rekkverk vi har levert. Her finner du terrasse- eller verandarekkverk, spilerekkverk, Easy Glass . Vaktmesterhjelpen leverer og monterer glassrekkverk til terasse og balkonger. Vi leverer rekkverk i smijern, rustfritt stål aluminium og galvanisert stål. Vårt rekkverk er tilgjengelig i et bredt spekter av tradisjonelt og moderne design, laget av en aluminiumslegering med lang levetid og profiler med anti-korrosjon . På toppen av gelender/rekkverk settes stendere med spor i siden. Vi tilbyr rekkverk fra Q-railing i rustfritt eller syrefast stål og glassrekkverk som gir en fin og åpen følelse, og ser flott ut utenfra.


Rekkverksystemet HORIZON STANDARD i aluminium er en klassiker på sitt beste. Glasset er festet med klemmer, montert fast på runde søyler. Vi fører mange typer glass rekkverk, men også rekkverk i stål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.