mandag 2. september 2019

Garderobeskap under trapp

Praktiske hyller i ulike høyder gjør det enkelt også for . Smart skap under trappen. Og støvler, jakker og frakker til fire personer. I tillegg til vesker,.


Her har jeg levert garderobe med uttrekkskap tilpasset kundens trapp.

Plass til mer under trappa. Utnytt kvadratmetrene i trapperommet mer effektivt. Stryntrappa lanserer nå kolleksjoner for kontor, garderobe og bod. Her kommer et innlegg jeg gjerne skulle hatt før jeg startet på dette prosjektet. For hvordan bygger man skap under trappen ? For å utnytte plassen maksimalt i gangen vår, skulle vi hatt en garderobeløsning som passer også delvis under trappa.


Med disse Raade profiler koster det kr.

Garderoben er plassbygd under trapp. Under trappa kan det skjule seg ekstra kvadratmetre som kan. Jeg kunne tenkt meg et garderobeskap under trappa. Problemet er at det er forholdsvis smalt der, så det må nesten være et grunnere skal . Trappa er naturligvis lukket.


Rommet under ei innvendig trapp er ofte et areal til besvær og frustrasjon. Arkitekttegnede skap under trappen. Mange ulike skaprom gir rikelig med oppbevaringsplass.


SAKENE I BOKS: Her er toppen av skap og undersiden av benk utnyttet til. Her er ideer til hvordan du kan utnytte plassen under trappen bedre. Her er tipsene til hva du kan gjøre med dødplassen under trappa.


Holder huset ryddig Å bygge inn hyller, skuffer eller skap under trappen kan være en smart måte å tilføre huset ditt ekstra eller helt nødvendig . Fra ubrukt til verdifullt - hva gjør du med rommet under trappa ? Bo garderobe eller kontor – det kan du ha under trappa di! Vi har et klart bilde av hva vi.

Det er ikke et skap i vanlig forstand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.