mandag 2. september 2019

Dusjkabinett 60x80

Dusjkabinett og andre dusjløsninger fra kjente europeiske leverandører til den beste prisen på nett. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Et dusjhjørne eller et dusjkabinett isolerer dusjen og dusjvannet fra den øvrige delen av badet. Det begrenser mulighetene for fuktskader som dukker opp. Superstilige dusjkabinett i alle former og fasonger.


Kabinetter du enkelt hopper inn i for en deilig, varm start på dagen. Når du har funnet dusjkabinettet du ønsker deg, ordner vi resten. Enkel bestilling og rask levering. Går du rundt med tanker om en enkel dusj i hybelleiligheten eller et fossefall på hovedbadet? Det finnes dusjløsninger for nær sagt alle behov og i alle prisklasser.


Har et lite bad som er ca 1bredt. Der står det en vaskemaskin som tar 60cm. Dette er et gammelt og slitent kabinett, ønsker å bytte ut dette. Bruk to-greps blandebatteri til dusj og vask.


Fritidsdusjen kan settes opp hvor som helst - den krever verken baderom, strøm, innlagt vann eller avløp. Den festes i en krok i taket. Glidelås i forhenget hindrer vannsøl. Stort utvalg av dusjkabinett , stamdusj, dusjnisje eller andre dusjløsninger til faste lave priser. Svært pent brukt – et funn for små baderom.


Avløpsvann fra ba kjøkken og dusj ledes til en filterkum. Pent og eksklusivt dusjkabinett med massasjefunksjon og dusjsett . Farget innside, glasshylle og forkrommet, rustfritt håndtak. Vi bestemte oss tidlig for at vi ville gå for et dusjkabinett på det nye badet vårt. Litt trangt er det jo,. Hvit hoyglans Firkantet . Milano speil er klassiske speil i rektangulær eller kvadratisk utførelse som kan vendes.


Speilene har polerte kanter, og kan altså monteres både liggende og stående. IKKE ru i aluminiumsoverflaten som mange andre (dette gjelder også våre dusjkabinett , steamkabinett, massasje dusjer). Det er rett og slett de beste dusjene vi har vært borti.


Har alle modeller utstilt i vår butikk. VI HAR OGSÅ MANGE ANDRE MODELLER PÅ LAGER. Ifö Solid dusjkabinett SKH, hvite profiler med klart herdet sikkerhetsglass. Norges største VVS forhandler på nettet!


Se også andre Ifö produkter. Alterna Iza speilskap Iza speilskap med dobbeltsidig speil gir deg verdifull oppbevaring over servanten. Fantastisk dusjkabinett med boblebad for to personer. Moderne og praktisk i PVC. Sjekk priser på dusjkabinett x 80.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.