fredag 6. september 2019

Fasadevask bergen

Gi din bedrift eller borettslag det ansiktsløft som er nødvendig ved hjelp av en god fasadevask. AB Solutions leverer alle tjenester innenfor fasaderengjøring, fasadevask , høytrykksrengjøring og impregnering. Kontakt oss for mer info. Vi har bred erfaring med de fleste forskjellige overflater, og vi kan.


I avtalen skal KTV Group sørge for fasadevask , maling vaktmestertjenester, vintervedlikehol grøntareal og daglig renhold. Vedlikeholdsavtale Total er en avtale der bygg vedlikeholdes årlig, og hvor bygninger og området alltid skal fremstå .

Vi hjelper deg med anbud på fasadevask. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! FASADEVASK i BERGEN har aldri vært enklere! Driver dere med fasadevask ? Trenger dere hjelp i travle perioder? Designed by Tony Barbala . Et rent bygg er mer tiltalende å se på, men samtidig gir det også rimeligere vedlikehold.


Vi kan utføre fasaderengjøringen på ditt bygg. Elementer som smuss, støv, forurensing og sur nedbør kan gi store problemer for fasaden din.

Vi kan hjelpe våre kunder med noe av det tunge arbeidet som skal gjøres når man har eget hus. En fasadevask har stor betydning for at malte flater skal holde så lenge som malingsprodusentene antyder og vi kan hjelpe med dette. Professor Dahls gate Ønsker fastpri. Kong Oscarsgate ved første anledning.


Vi tar også på oss oppdrag innen maler, gartner, . Det er kun forsiden mot gaten som skal vaskes. Vi fjerner også grafitti og . Vi tar oppdrag i hele Norge! Daglig renhol utvask, flyttevask, kontorvask og fasadevask.


Vi utfører alle typer renhold rimelig og miljøvennlig. Spar ti penger og miljøet. Vi benytter kun miljøvennlige produkter fra Tarna professionals. Løsninger tilpasset ditt behov.


Bergen Tilkomst Teknikk As. Trygt - Enkelt - Rimelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.