tirsdag 24. september 2019

Entreprenører i bergen

Finn dyktige entreprenører i. Oversikt over bransjen bygg i Bergen. Entreprenører jobber i Bergen på Indeed. Nybygg, rehabilitering, grunn- og betongarbeider er blant tjenestene vi tilbyr. Constructa er en stor lokal entreprenør i Bergen - og Hordalands-regionen med bred og vel fundamentert kompetanse på krevende prosjekter, og en operativ .

Vi utfører alt innen grunn og betongarbeider – Solid aktør i Bergen og omegn. Trenger du en Byggmester i Bergen med høy kompetanse og dyktige medarbeidere, tar du kontakt med AOG. Vi er en godkjent mesterbedrift. I fire uker har sosionomstudenter ved Høgskolen i Bergen jobbet med sosialt entreprenørskap med fokus på flyktninger. Med lang erfaring, dyktige ansatte og . Selskapet er en allsidig entreprenør som tilbyr alt i nybygg, rehabilitering og demolering.


Vi tilbyr skreddersydde prosjektløsninger basert på kvalitet og . Er du på utkikk etter et solid entreprenørfirma?

Da er vi det rette valget. Denne uken var over entreprenører fra Norge, Tysklan Spania og Østerrike med på to samlinger for veiprosjektet ESvegatjørn – Rådal i . LAB er en ledende entreprenørbedrift på Vestlandet med hovedkontor i Bergen. På ti år er Constructa blitt den største lokaleide entreprenøren i Bergen. Oppdragsgiver: Bergen kommune, idrettsservice.


Riving av bygninger i Rådhuskvartalet i Bergen sentrum. Vi tek på oss oppdrag i Bergen og omlan for private og profesjonelle. Vårt fokus ligg i at byggeprosessen skal være av høg kvalitet og ei positiv oppleving for . Inngang A Fjøsangerveien Bergen. BERGEN : I fjor kunne Constructa vise til rekordomsetning på over milliard kroner. Nå merker de oljebremsen, og i . Kunnskap, kvalitet og trygghet for våre kunder.


Tar alle typer oppdrag i Bergen og . Vil du legge nytt gulv, male veggene eller totalrenovere boligen din? Vi hjelper deg med ditt oppussingsprosjekt. Gratis befaring ved prosjektets oppstart.

Alt startet med vannet og veien. Backergruppen eier ca 60. Ni entreprenører vil oppgradere Hordviktunnelen i Bergen.


Konkurransen er jevn hvis man ser bort fra anbudet fra BMO Tunnelsikring fra . Avfallsberg, flyktningsstrømmer, global oppvarming, aldrende befolkning, giftlokk … Norge trenger flere entreprenører som bygger bedrifter som . Triona har i lang tid utviklet systemer som støtter entreprenører og konsulenter som arbeider i ulike oppdrag innen bygg, drift og vedlikehold. Tevas - Total teknisk entreprenør for det profesjonelle markedet. Tar ansvar for alle tekniske installasjoner inklusiv rådgivning og prosjektering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.