tirsdag 24. september 2019

Dansani bad

Badet er ditt personlige frirom. Alt sammen skapt med utgangspunkt i godt håndverk og med dype røtter i dansk designtradisjon. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.


En av Europas førende leverandører av baderomsmøbler og tilbehør. Solo speil i organisk design med integrert LED belysning. Speilet kan vendes slik at du selv bestemmer plasseringen - loddrett, vannrett eller på skrå.

Mer info om produktet . Har du noen gang tenkt over hvor mange ganger i løpet av en dag du er innom badet ? Det er ikke få, og vi tilbringer mer tid på badet enn noen gang før. Finn roen på et velfungerende bad med detaljer som gjør det personlig. Vi viser deg hvilke muligheter denne . Dusjsortimentet i seriene Air, Uniq og Base gjør det mulig med praktiske og stilrene løsninger for de fleste bad.


LED-belysning og stikkontakt høyre hvit matt. Utnytt det asymmetriske til din fordel. Når du velger en benkeplate som går helt innunder skråveggen utnytter du plassen fullt ut.

Kombiner med hyller og et romslig speilskap med LED-lamper på toppen. Den asymmetrisk plasserte servanten Canto skaper et luftig uttrykk med masse praktisk lagringsplass. Den grunne dybden både på servant og møbler gjør Mido spesielt velegnet til små og kompakte baderom. Det kan velges mellom fire overflater, og mellom speil og . Dansani Mido speilskap 50×70. NB: som bildet, men uten skuffer Nytt høyskap til baderom.


Baderomsinnredning har aldri vært lettere å. Skapet er en utstillingsmodell fra Comfort, men passer ikke vårt bad og er derfor ubrukt og ser helt nytt ut. Skapet har to dører og tre glasshyller innvendig. Inkluderer miljøvennlig fjerning av gammelt utstyr.


Tillegg for eventuelle rør og deler utover tilkoplingspunktet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.