onsdag 28. august 2019

Gymnastikkmatte

Airex Coronella, Airex Corona, Airex Fitline, Airex Olympia. Disse mattene kan også leveres med hull for oppheng - kontakt oss for pristilbud! Med beskyttende trekk av PVC, uten forbudte ftalater Underside med frikjonsoverflate. Produktnummer: 651252; Fraktvekt: 13kg; Enhet: Stk.


Andre gymnastikkmatter og relaterte varer. Turnmattene er utviklet for å lage tumleplasser. Mattene kan plasseres ved siden av hverandre og brukes som underlag ved gulvøvelser og -lek: gymnastikk.


Sammenlign tilbud på Gymnastikkmatte tykkelse i kategorien Kampsport og fitness fra en rekke nettbutikker samlet på . Halvfast allroundmatte for skolegymnastikk og hobbybruk med borrelås på hver side gjør at mattene kan festes sammen i valgfrie kombinasjoner. Sammenleggbar matte av svært høy kvalitet. Egner seg som terapimatter og til gymnastikkløver både på gulvet og med apparatene.


Kjøpsbetingelser/Betalingsbetingelser/Leveringsbetingelser/Retur og angrerett. Den er produsert av kaldskum, et godt dempende materiale, og er kledd med blå galon som er lett å tørke av. Gymnastikkmatten er utstyrt med håndtak for enkel . De har stor friksjon og ligger stødig på gulvet. Mattene er vaskbare og kan brukes i vann og basseng. Varenr: G8850-0 Produkt navn: Superlett gymnastikk matte - Grønn, Produkt beskrivelse:.


G8850-Superlett gymnastikk matte - Gr#248;nn 11x 8 . Dagbladet): år gamle Kendrick Johnson fra Sør-Georgia i USA ble funnet død inni en sammenrullet gymnastikkmatte på skolen den 11. Akrobatisk gymnastikk er kanskje ikke den største publikumssporten, men disse tre utøverne er så vanvittig . PLUFSIG Folding gymnastikkmatte (10262831) - anmeldelser, prissammenligning. Airex lager kvalitetsmatter som passer til alle typer treningssenter, rehabiliteringssenter, skoler, sykehjem o. Airex matter er produsert i spesialskum med . Beskrivelse og synonymer til ordet gymnastikkmatte. Sammenleggbar gymnastikkmatte med ekstra transporthåndtak som gjør det enklere å flytte den. Gymnastikkmatten er av svært god kvalitet som er beregnet p. En såkalt tjukkas (gymnastikk-matte) står også på ønskelisten.


Vi ønsker etterhvert å utvide lokalet vårt. Til det kreves en del ombygging og utstyr. Sammenlign priser på Sissel Gym Mat 15mm 60x180cm. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Dersom du leter etter Corona gymnastikkmatte fra Airex. Gymnastikkmatte Airex Corona rød 1x 1x cm .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.