onsdag 28. august 2019

Fagerholt borettslag

Selskapstype: Borettslag. Boligbyggelag og borettslag. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Denne vart funne på leikeplassen etter sommarfesten.


Den som eig den kan finne den i fellesboda. Prosjekttype, Betongrehab.

Gjesteparkering – Beboere kan stå på gjesteparkeringen i inntil time for av- og pålessing. Det er ikke tillatt å stå parkert i inntil døgn, slik det tidligere var. Velkommen til generalforsamling.


Finn ut mer om hvordan det er å jobbe i FAGERHOLT BORETTSLAG. Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis! Se hvem du kjenner i FAGERHOLT BORETTSLAG ,. Alle utgifter som påføres borettslaget må dekkes av innkrevde felleskostnader.


Fagerholt Borettslag er andelseiernes eiendom.

Oppdraget hadde en varighet på 6mnd. Borettslaget har en super beliggenhet i en blindvei, og er derfor skjermet for. Møtelokale: Gunhildsvei 31. Til stede: Kristine Forselv, Anne Grethe Guthe , . Trosterud: Romslig 3-roms leilighet med stor innglasset balkong og garasjeplass. HUSORDENSREGLER FOR FAGERHOLT BORETTSLAG Vedtatt på ordinær generalforsamling 22.


Styret minner om generalforsamling tirsdag 24. Innkalling blir levert ut til alle andelseiere i begynnelsen av mai . Attraktiv og svært barnevennlig beliggenhet på Trosterud i Oslo. Meta Description: Vi håper at hjemmesiden inneholder mye god informasjon og svar på de . Sankthansfjellet Borettslag, Bydel Alna.


Granstangen Borettslag, Bydel Alna. Doktor Dedichens vei 130. Fellesskapsanlegg og drabantby.


Drabantbyområdene Trosterud og Haugerud ligger i den vestvendte dalsiden av Groruddalen og har navn etter gårdene som . Leiligheten har et god intern beliggenhet i borettslaget uten innsyn fra de andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.