mandag 29. juli 2019

Vestbo boligbyggelag

Vestbo tilbyr en rekke tjenester innenfor salg, forvaltning og vedlikehold av boliger. Konsernet drives hovedsakelig innenfor virksomhetsområdene eiendomsutvikling, boligbygging, forvaltning, finans og . Forkjøpsretten er en rett til å tre inn i et bud på ellers like vilkår når boliger i borettslag tilknyttet boligbyggelaget selges.

Kontaktinformasjon for Vestbo BBL Bergen, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Vestlandske Boligbyggelag (Vestbo) ble startet 25.

I 20ble Kvinnherad Boligbyggelag innlemmet i Vestlandske Boligbyggelag. Vestbo er blant de største boligbyggelagene i Norge med 20.

Klikk her for å se data om dette nettstedet. Vestbos kjennetegn har vært et hus med mennesker i, et symbol på de hjemmene Vestbo var med på å skape. Vestlandske Boligbyggelag - Vestbo holder til på besøksadressen Strandgaten 19 50Bergen. Foretaket ble startet i 1946-04-og registrert i . Vestbo Bbl Avd Bergen har besøksadresse Strandgaten 19 50Bergenhus Hordaland. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Vestbo Bbl Avd . Vestlandske boligbyggelag - Vestbo, Bergen, Hordaland.


Vestbo Bbl har besøksadresse Strandgaten 19 50Bergen og postadresse Postboks 19Nordnes, 58Bergen. Selskapet ble stiftet i 19og er registrert . Vi har Informasjon og regnskapstall for 8bedrifter i bransjen Boligbyggelag og borettslag i Hordaland. Fem boligbyggelag på Vestlandet skulle slå seg sammen.


Nå har en av de største aktørene trukket seg. Vestbo har i dag trukket seg fra forhandlingene med fire .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.