fredag 26. juli 2019

Bygge trapp inne

Du kan fint bygge din egen trapp og du kan spare en liten formue på å gjøre det selv. Her får du se på hvordan du trinn-for-trinn bygger trappen. En lekker trapp gir hjemmet ditt et skikkelig løft.

Vi viser hvordan du bygger, pusser opp eller fornyer trappen din. Skal du sette inn en ny trapp i huset – eller pusse opp den gamle. Men hvordan får vi gjort det, når trappen må brukes hele tiden? Her kan du se hvordan du enkelt og raskt bygger en flott trapp, og samtidig sparer en mindre .

Trappen opp til etg var en hønsetrapp i vinkel og var veldig smal(ca cm). Ny trapp til nybygg eller rehabilitering? Hos MAXBO finner du alt fra loftstrapp, trappetrinn, trappegrind og trappevange. Vi designer trappeløsninger i samarbeid med deg, enten du er privatperson, arkitekt, ingeniør, entreprenør eller byggherre. U-trapp - Repostrapp - S-trapp - Annet på forespørsel.


Holder på å bygge trapp selv akkurat nå, siden ingen av de . HEMSTRAPP AMSTERDAM TRINN MAKS 2CM - DOLLE. En innendørs rett trapp bør ha en bredde på cm, har trappen en vinkel eller. I offentlige bygg skal det være ett rekkverk/håndlist på hver side av trappen i to. En slik trapp er svært enkel å bygge, men den blir ikke bredere enn trinnene kan. Bygg reposet på omtrent samme nivå som gulvet inne, så slipper du enda et . NOR-TRAPP har lengst erfaring med rendyrket produksjon av trapper i Norge.


Dersom du bygger nytt, ønsker å skifte ut eller bytte din trapp så ta kontakt med . En trapp består i utgangspunktet av sidevanger og trinn. Trapper utendørs bør være mindre bratte enn trapper inne. Hos oss finner du en trapp som passer i alle miljøer. Det er en klar trend både i private og offentlige bygg: Trappen endrer sin status og rolle.


Vi har behov for å få rivd en trapp og bygd opp ny. Har behov for oppstart så snart som mulig. Gjør det selv – og spar over 00- Glem alt om dyre byggesett og en håndverker.


Her kan du se hvordan du enkelt og raskt bygger en flott trapp,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.