torsdag 18. juli 2019

Ventilasjonsrør 125mm

Fleksibelt og lettmontert system for runde kanaler. Tilkoblinger av hvit plast. Alle tilkoblinger med nippelmål (passer til rør og fester med muffemål). Biltema ventilasjonsrør er et komplett spiralformet kanalsystem av galvaniserte stålplater.


Typegodkjente i den høyeste tetthetsklasse, i samsvar med EN . Vi tilbyr ventilasjonskanaler i forskjellige lengder og dimensjoner i stål og aluminium.

Samt isolasjonsstrømper i ulike dimensjoner og tykkelser som tres utenpå . Rørsamler til Ø1mm ventilasjonsrør. Rør i ståltrådarmert aluminiumfolie og PET. SLANGE POLYFLEX 5M 1MM. Tilgjengelig i butikker.


ALUKANAL KOMPRIMERTE UISO SV 3M 125MM. Spirorør er ett fleksibelt kanalsystem av galvanisert metall for ventilasjon. Skal snart i gang med montering av ventilasjonsrør på loftet og skal etter. Enn får forskjellige 90° og minste ( 125mm rør ) bygger ikke mere .

Kan jeg bruke et spiro 100mm rør til bad på 16meller blir det for lite? Får ikke plass til 125mm hvis jeg skal bygge det inn i bad vegg. God ventilasjon er viktig for alle bygg slik at inneklimaet blir sunt. MAXBO tilbyr en rekke forskjellige ventilasjonsprodukter, blant annet ventiler, ventilasjonsrør , . Vi har ventilasjon og vekstlys til Norges beste priser! Se vår nettbutikk for flere spennende produkter!


Uponor Tilluftsventil Badstue, UTS- 1mm , Ø12 Veggventil, 14 stk, st. Ventilasjonsrør 125mm og 150mm. Ubrukte ventilasjonsrør i forskjellige dimmensjoner samt diverse bend. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning i enkeltrom.


GALVANISERTE RØR OG BEND MED SPENNBÅNDSKANT (fb. ) . Baderomsvifte og varmeflytter. VENTILASJON OG AVTREKK. Takmansjett 110- 125mm Sort gummi, høy kvalitet. Peter Møllerud peter.


For branch connections of the air ducts used in residential, public and industrial ventilation systems. For connection of various air .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.