torsdag 18. juli 2019

Bygge nytt hus på gård

Ppappa arvet gården og broren,min onkel arvet det nye huset som da. Hvis vi skal overta gården må det bygges bolig nr. Hvis du har vettuge svigers så sørg for at det er de som bygger nytt hus.

Gårdene bestod som regel av en rekke hus med forskjellige funksjo-. Når den tid kommer må vi ta stilling til om vi skal restaurere det gamle huset på gården eller sette opp et helt nytt hus. Fradeling av hus fra gård - Juss - Diskusjon.


På gården står det opprinnelige hovedhuset fra midten av 1800-tallet, samt huset som.

Så det er ikke alle som bygger flunkende nytt hus. Vi har derfor begynt å leke litt med tanken på å bygge nytt på. Det var ingen fornuft i å nekte oss å bygge nytt hus på vår egen gar sier Tone og Stein Inge Bjorli (42) som for mange år . Er det ok å bygge ett nytt elementhus feks uten å måtte skaffe noen.


Dette betyr at det må vurderes om det er behov for hus på gården . KONTOR I Dag: Med nymalte vegger og tak, nye vinduer og nytt gulv. Har en odelsgård jeg skal overta, men huset er i dårlig forfatning og mest . For tiden yrer det av små lam på gården til familien Kvale på Eikjevegen på Kolnes. Vi har fått et større hus enn om vi hadde bygget et nytt hus og leid ut det .

Kommunen og fylkesmannen kom til at oppføring av et nytt bolighus på. B skal bo i det nye huset, men at det vil tilhøre gården og dermed hjemmelshaver C. De har beholdt den gamle byggestilen, men samtidig har huset moderne. Gården, selv om alt er nytt, er godt forankret i Holmestrand-historie. Når Terje Olderkjær skal overta gården må bestemor Solveig eller foreldrene flytte ut. Inspirert av Rema-Reitans Lade Går bygger familien Sundal nytt herskapshus til.


Huset er toppmodellen til boligfirmaet Boligpartner AS. Huset som ønskes revet, ligger ved skogholtet øst for golfbanen ved. Vi er jo kjempeglade for at politikerne endelig sa ja til at vi kan bygge nytt hus på gården, men vi stusser veldig over at vi er nødt til å rive det . Bergsmyrene gård skal bygge nytt veksthus – og du kan bidra!


BERGSMYRENE GÅRD FOR FREMTIDEN – Dette forteller Finn Dale Iversen og Evelyn Romer: Et veksthus til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.