onsdag 10. juli 2019

Manuell veibom

Bom-it er en manuell veibom som åpnes som en slagport: den er teleskopisk inntil m. Den er utviklet for at man raskt og enkelt skal kunne stenge av veier og . Manuelle bommer har som formål å regulere trafikken på en rimelig og effektiv måte.

Vi fører et stort utvalg, som; bilsperre, sving- og vippebommer. Veibom bilsperre veibommer Vippebom. Vi tilbyr et bredt mangfold av både manuelle vippebommer og svingbommer og automatiske veibommer.


Com leverer og monterer både manuelle og automatiske veibommer i alle farger, fasonger, lengder og utførelser.

I samarbeid med våre leverandører leverer og monterer vi veibommer, trafikkbegrensere og bilsperrer. Vegbommen kan betjenes med nøkkel som benyttes for å låse opp bommen. Elektrisk bommer bredde fra 1m til 12m; Manuelle bommer bredde fra 3m til 7m; Vippe bommer bredde fra 2.

Vi produserer manuelle veibommer i aluminium. Vi har både løftebommer (vippebom) og svingbom. Disse fås standard i og 6m lysåpning. Delos Light er en automatisk budsjett-bom som ligger . Vi leverer og monterer manuelle og automatiske veibommer i alle lengder.


Automatiske bommer med styring via fjernkontroll, mobiltelefon, tidsur eller . Manuell skyveport i robust helsveiset utførelse. DAAB elektrisk veibom benytter samme styrekort som for slagporter og er en meget . Atlanterhavstunnelen er det eneste bompengeanlegget på det offentlige vegnettet som kun har manuell betaling. Giraffen er en manuell veibom som åpnes oppover og som kan stenge veier og innfarter med en bredde på inntil 9m. I slike ”helautomatiske bomstasjoner” vil ikkeabonnenter (trafikanter uten gyldig abon- nement og elektronisk brikke) . Det er om lag 2bomstasjoner i Norge der du kan betale med AutoPASS-brikke.


Alle disse bomstasjonene er merket med AutoPASS. Slutt på bomkasser og trykking av betalingsblokker. Aldri mer hærverk på bomkasser og robbing av . Vi kan tilby et stort utvalg av trafikkbommer, automatiske og manuelle.


Fra standard bommer til kraftige barriere bommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.