onsdag 10. juli 2019

Fliser alta

Norfloor Alta er en totalleverandør av fliser, baderomsmøbler og kjemiske produkter til det private markedet og byggebransjen i Alta. Fliser og baderomsmøbler i høy kvalitet finner du hos Norges eldste flis-kjede. Fliser fra Norfloor fås i et bredt utvalg av farger og design.

Fliser - fliser, flis, ba våtrom, flislegging, gulv, gulvlegging, rehabilitering, mur, baderom, maling, gulvbelegg, murer - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Fliser med naturoverflate gir innvendige gulv et røft og rustikt uttrykk. Skiferen er lun og behagelig å gå på, og er særlig velegnet til våtrom og badeanlegg blant . Flisekompaniet Alta holder til i samme lokale som Fargerike Alta.

Sammen med Norges største utvalg av flis og naturstein finner du . Skiferen i Alta er dannet gjennom millioner av år, med ekstreme temperaturer og enormt. Og om ikke det var nok, tilbys de normalt sett i overflatene; natur, børstet og slipt (Alta kun natur). Modena Fliser tilbyr skiferfliser fra Oppdal, Otta og Alta. Alta flis cm i fallende lengder, tykkelse 15-25mm. Bildet viser kombinasjon av og cm i fallende lengder 15-mm tykkelse.


Skiferflis: Altaskifer skaper et levende uttrykk ved at den reflekterer lyset ulikt gjennom døgnet og årstidene.

Alta skifer brukes ute og inne som fasader, gulv, heller, trapper, murstein, utsmykninger og bygningsdetaljer. Alta-skifer - en litt sølvskinnende grå skifer med ru . Alta skiferen er en meget attraktiv og slitesterk skifer, som en kan få i forskjellige størrelser og format. Dette i ulike størrelser, i firkant- eller rektangelformet.


Ca kilometer til Alta sentrum med rikt utvalg av div. Trivelig bad med fliser på gulv og vegger. Norfloor Fliser Alta AS er det nye navnet på Finnmarks første spesialforretning i fliser, sier Johan Henrik Hermansen. Legg til kapp () Flisene skal legges diagonalt () Ingen kapp . Vanlige bruddheller , ALTA, - m - mm.


Gulv flis, Alta fallende - 90cm, cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.