tirsdag 2. juli 2019

Liggende panel stue

Otto Robsahm, kanskje bedre kjent som Sinnasnekker'n, viser oss hvordan vi enkelt kan montere. Furu anbefales ikke i kjølerom eller badestue. Vi skal snart pusse opp stuen vår:) Sambo og jeg er enig i at vi skal ha.

Jeg er litt skeptisk til liggende panel, og usikker på om det blir fint. I Sverige er det helt vanlig med liggende panel. Jeg har ikke noen god forklaring på hvorfor svenskene benytter liggende panel i større grad . Liggende panel er både billigere og bedre.

Ta vare på husfasaden - bli bevisst på behandlig av liggende panel. Liggende panel gir inntrykk av at rommet er lavt og har stor gulvflate, mens stående panel gir volum til takhøyden. V-fas bord - En klassisk panel med færre bord enn vanlig - i delikate farger. SAGA Nordic Timber på gulv og Smartpanel Veksel på vegg . This Pin was discovered by Eivor Laugsand.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Vi ønsker å legge smartpanel på vår stue som er ca 30m2.

Moelven har gjort det enkelt for deg å velge profil og farge. Liggende panel vil bidra til å øke lengde og breddeinn. STUE FØR: Blåmalt kjøkken med vegg og skyvedør mot stuen. Nå er den lysegrå med liggende panel og intet karnapp. Stående panel monteres på spikerslag med senteravstand cm.


Skal panelet monteres liggende, settes spikerslagene vertikalt med samme senteravstand. Liggende panel vil bidra til å øke lengde og breddeinn trykk. Til venstre inn til stue og kjøkken, dør til høyre er inn til soveromsavdeling. Stue med stående panel på vegger og liggende panel i himling. Kledningen er liggende panel, såkalt vestlandspanel.


I flukt med stua ligger et stuekammers, med gjennomgang også til kjøkkenet, og med to dører ut, . Tilvalg valgte ro□ Faspanel Gran - 12x120mm, liggende. I stuen er det skrått tak ned mot de to sideveggene, samt et større flatt. Jeg kan ikke se for meg at det er fint med liggende panel, men jeg har . Lun og lekker stue med lys grå liggende panel i nøkkelferdig Polar 10 nylig overtatt i Gautefall. Samme tapet som i stuen, for å få en gjennomgående helhet.


Gulv: Siljan furugulv i gang, stue, kjøkken og bad. Vegger: Liggende panel i stue, kjøkken og bad. Uthus bygd i reisverk av tre, kledd med stående panel. Vegger: Stående panel i stuer, gang og kjøkken.


For øvrig oppvarming i form av panelovner. Det er snakk om rett-panel og stor høyde under tak i stue. Liggende panel krever større nøyaktighet i hjørner osv. Utvendig er huset kledd med stående og liggende panel og plater.


Det er adgang fra stuen gjennom skyvedører i glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.