tirsdag 2. juli 2019

Decra takpanner

Lav vekt og enkelt å legge på taket. Taker er også stormsikkert og uknuselig - se her! Sterkt som stål og vakkert som naturstein. Takplatene er konstruert for å vare livet ut.


Utforsk fordelene og planlegg drømmetaket til din bolig.

Bruk litt tid på å se vår monteringsfilm, og studere leggeveiledningen, så er du forberedt. Overflaten har høyglanset slagsterk pulverlakk. Stålet er beskyttet med aluzink og epoksygrunning.


Norges største byggevareprodusent Icopal produserer og leverer byggevarer. Takpanner av stål lagt på lekter. Planlegger nytt tak til våren, det er snakk om 1m2. Decra Classic takpanner har.

SPØR OM TAKPAKKEPRIS( få rabatter på tilbehør) ! Finnes i følgende farger: - Sort . Granulert aluzinkplate, år garanti. Oppbyggingen av platen med flere lags beskyttelse, gir sikkerhet mot korrosjon og god farge- bestandighet. Kontakt oss for bestilling. Pris ønskes komplett ferdig lagt . Et stadig barskere klima gjør tette tak til et konkurransefortrinn for smarte. Montering av trinnplater på decra tak.


Blikkenslager,Snekker,Taktekker Jeg har decra tak og tak trinn på grader tak. Fra toppen av siste trinn og møne, . Sæter har levert nytt decra tak med utførelse av pipebeslag og mønebeslag for . Det ser jo unektelig bedre ut enn vanlige plater, . Har noen vært borti dette? Ikke for rustfritt stål! Gir perfekt snitt – uten grad laser guide monteres på spindelen på maskinen og gir deg en lasermarkering å kjøre.


Nå nærmer det seg siste sjanse, skal du ha nytt tak på plass før sommeren.

Bestiller du en taksjekk i dag kan du ha nytt tak i stein, decra eller shingel på plass .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.