mandag 29. juli 2019

Isolering av skråtak

Skråtak med massive spearer av tre. Ved store isolasjonstykkelser kan det med fordel isoleres i to lag slik at skjøter forskyves, og man har bedre kontroll med . Isolering er energieffektivt og gir bedre komfort i boligen. Skal du innrede oppholdsrom på loftet er det nødvendig å isolere godt og riktig.


Deler av rommet er skråtak som jeg har revet ut til sutak og skal etterisloere. Jeg skal isolere skråtak i uinnredet 2.

Er det noen som vet om platene mot taket er vindsperre med lufting bak så det bare er å legge . Konstruksjoner og isolering. Nå vil jeg innvendig etterisolere loftet som har skråtak og kan bli brukt som oppholdsrom. Må jeg da ha lufting bak isolasjonen og det gamle . Isolasjon tak i hytte innlegg 12.


Luftespalte i skråtak innlegg 2. Forskjellen mellom flate tak og skråtak. Flate tak kan bare isoleres på utsiden, med andre ord i selve takstrukturen.

Hvis du prøver å isolere et flatt tak på . Snekker Otto viser deg hvordan du enkelt kan etterisolere loftet ditt. Noen centimeter ekstra isolasjon. I stedet for å rulle isolasjonsmattene helt ut, bør de altså avsluttes før de når skråtaket. Store, lange istapper vitner gjerne om dårlig isolasjon.


Nyhet som sikrer effektiv ventilering og vindtetting av skråtak som skal isoleres. Oppforet tretak side 17. Torvtak på luftet skråtak. Kalde tak – skråtak – har utvendig nedløp og må derfor ha lufting under.


En ønsker ofte å utnytte arealet på loftet, og da må en isolere i . Energisparende tiltak i boliger 723. Etterisolering av yttervegger av tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.