mandag 1. juli 2019

Hus med 6 soverom

Hus med enkle rene linjer og planløsninger som utnytter arealet. I andre etasje finner du soverom, vaskerom, bad og loftstue med utgang til en flott buet balkong. Huset har soverom som standar kan enkelt få 6.

To bad og separat vaskerom med egen inngang. Type tomt: Velg type, Flat tomt, Skrå tomt. Enten du skal bygge hus alene eller sammen med andre er det mye å vurdere. Kanskje er tomten allerede kjøpt og du har noen tanker om hvordan huset skal .

Tenkter da utenom de husene til 6-mill liksom. Tegningen er basert på et typehus med soverom. Det er lagt til garasje og endret noe på planløsningen i . Synes det er ganske ufattelig at et hus på 3kvadrat koster mill, og det er. Huset diplomat (som har mulighet for soverom) fra norske hus . En herskapelig villa med sine innbydende fasader og moderne planløsning.


Ambassadør har mulighet for hele soverom og bad. De fleste boligtypene i husboken kan leveres med underetasje/kjeller, tilpasses. Med flere stuer og soverom kan en tilpasse boligen alt etter ønske, eller etterhvert som behov endrer seg, f.

Se alle våre husmodeller og bli inspirert! Få tilsendt gratis inspirasjonskatalog for hus, hytte og garasje . De rene linjers estetikk, moderne og sosialt. Engersand inviterer til å samles, kjøkkenet sentrert midt i rommet skaper en sosial romløsning. Dette er en enebolig med flatt tak hvor du får soverom og stuer.


Denne fantastiske bolig leveres med doble soverom, hver med sin egen unike fargemønster og en komfortabel og uformell stil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.