mandag 1. juli 2019

Heismontør trondheim

OTIS er verdens største leverandør av heiser, rulletrapper og rullebånd. Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver i . Lilleaker i Oslo, men reising til regionens kontorer i Bergen, Stavanger og Trondheim må påregnes. StarLift AS har hovedkontor i trivelige lokaler på Vekstsenteret i Olav Helsetsvei , på Skullerud i Oslo.


Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide.

Startsiden for jobb og karriere i Norge. Heismontør KarriereStart. Installasjon, modernisering, oppgradering og service av heis. For kunde søker vi dyktige heismontører med fagbrev. Fagbrev som heismontør.


Vi benytter oss av utstyr fra de beste leverandørene i Europa, og står . Kone begynner å bli kjent rundt om i fagforeningsmiljøet. Også i Trondheim var det en liten markering.

Foto: Leif Martin Kirknes . Det hersker ren mafiatilstand blant heismontørene i Trondheim. Hornebergvegen Trondheim. Læretiden i heismontørfaget er år. Arbeidsoppgavene er allsidige og spennende.


Utlyst for dag siden. Vi er i vekst og trenger flere nye kollegaer til våre avdelinger service, nymontasje og moderniser. See this and similar jobs on LinkedIn. Helsetsvei på Skullerud i Oslo og . En heismontør arbeider med elektriske installasjoner og motorer som driver heisen. Siste nytt: Starlift har ledige stillinger i vår avdeling Trondheim.


Vi søker en motivert formann og en heismontør. Ta kontakt om dette er av interesse! Dermed ble også Trondheim og Stavanger rammet.


Til i dag har alle heismontører i streik eller lockout, utført arbeid gjennom foreningens eget firma, . Mitt yrke - heismontør. Her møter du Birgitte som er sivilingeniør i Trondheim kommu.

Hva er det som blinker i mørket? Kan vi bruke sosiale medier, web2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.