onsdag 17. juli 2019

Gulv i yttergang

Høstregn, grus, søle, slafs og snø er bare noen av utfordringene gulvet i entréen må møte. Velg et gulv som er klar for oppgaven! Flis, vinyl, gummi eller kork. Eller hva med laminat, parkett eller linoleum?


Det er fort gjort å gå seg vill når vi skal velge gulv til gangen.

For å skape en varm og innbydende gang kan du velge eikebord. Hei, jeg funderer på en yttergang med det vannsølet som blir av barn som skal inn og ut. Vinyl er vannsikkert - men det går ikke å legge . Et vakkert gulv i gangen gir et godt førsteinntrykk av boligen. Vurderer du å legge nytt gulv i ett eller flere rom?


Heldigvis har de fleste skjønt at gulvet er avgjørende og kanskje det viktigste for å gi boligen. Skal velge gulv for entre, gang oppe og nede, samt kjellerstue. Skal du legge nytt gulv i ett eller flere rom?

Hvilket rom det skal legges nytt gulv i kan være avgjørende for valg av. Slik velger du riktig gulv hjemme. Ikke gå deg bort når du skal legge gulv , her får du hjelp til å velge riktig. Tekst: Ann Merete Slåttland.


Siden den er så liten så har vi en del penger å bruke på gulv , men. Fliser til gulv i gang innlegg 25. Marmor - fliser i yttergang ? Flere resultater fra forum.


Velg riktig gulv i riktig rom - Viivilla. Når du skal legge gulv eller bytte ut det gamle er det mange gulvmaterialer å velge mellom. Gulvet skal være behagelig å gå på, pent å se på . Det er mange ting å ta hensyn til før du velger gulv. Høytrykkslaminat er gulv med langt høyere slitestyrke. Dvs at de tåler mye fukt og passer i yttergang og offentlige rom med mye trafikk og søl.


Hei Har en gammel yttergang med betongulv støpt på ringmur fra tallet ukjent fyll. Jeg har veldig lyst på parkett, men det er så upraktisk med mange barn i hus, derfor kan jeg tenke meg å legge en .

Det finnes i dag flere enn ti alternativer å velge blant for deg som skal legge nytt gulv. Dagens artikkel er den første i en serie som vil gi deg . FOTO: Signe Dons FLYTENDE SPARKEL: Radius design har god erfaring med å bruke flytende sparkel på gulvet , som her på Festningen . Vælg det rigtige gulv til din entre. Læs om Pergos slidstærke vinyl- og laminatgulve i flot design med forskellige glansniveauer og overfladestrukturer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.