onsdag 31. juli 2019

Bygge trapp inngangsparti

Man kan gjerne ha repos i midten på en trapp med 6-trinn også. Dermed fikk husets inngangsparti en herlig ansiktsløfting. Skal du bygge trapp, er det viktig å få riktig trinnhøyde. Trapper ved inngangspartiet eller i terrenget er enkle å lage selv.


En trapp foran en inngangsdør må være minst like bred som døra. Trapper som bygges uten frostfrie fundamenter på telefarlig grunn bør festes med et .

I en opplektet trapp (bildet under) legges trinnene på påskrudde bærelekter på innsiden av vangene. En slik trapp er svært enkel å bygge, men . For at trappen skal være god å gå i bør høyden på trinnene være mellom 12-cm. Det finnes en enkel form slik at høyde og dybde på trappetrinnene blir riktig i . Flere av flisene på trappa vår har løsnet, og vi vurdere å få festet disse på igjen eller hvorvidt vi skal bytte ut flisene.


Vi skal finne et rekkverk til alle 2husa i borettslaget. Det trenger å stå i stil til desse atriumshusa frå 1964-19som ligger på Ammerud i Oslo . Inngangspartiet til Anne-Marie og Geir i Tromsø har fått en real facelift! Planen var å bygge plattinger, støpe ny mur, lage trapp og gangsti i .

Her finner du alle våre instruksjonsfilmer som forklarer hvordan du bygger, og våre populære terrassefilmer. Byggmax tips, Bygg terrasse (Del - Bygg trapp).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.