tirsdag 30. juli 2019

Elektrisk kappsag

Popularitet, Navn (A-Å), Navn (Å-A), Pris (stigende), Pris. Docma elektrisk kappsag TT6har horisontal svingeoverflate og med 6mm blad er den en praktisk og sikker løsning for å kutte ved. Det er ikke multikutteren i seg selv som er “multi” – altså i stand til å utføre en lang rekke forskjellige oppgaver.

En elektrisk sag krever også kontroll, men noen løsninger er enklere i bruk enn andre, og mer allsidige. Docma TTG5kappsag er en maskin for de som trenger en mellomstor sag og har. Vedkappsagen leveres med en elektrisk motor på 2.

Uniforest kappsag leveres både med PTO-drift og El. De kan også leveres med transportør om det er ønskelig.

Reservedeler og rekvisita til din traktor. Denne nettbutikken er utarbeidet for å kunne presentere noen av produktene vi leverer. En elektrisk sag krever også kontroll, men noen løsninger er enklere i. Det finnes flere typer håndholdte elektriske sager, til forskjellig bruk.


DeWalt lanserer den første oppladbare kapp- og gjærsagen som kan matche ytelsen på en elektrisk sag. Vi jobber for å spre oppdatert fagkunnskap om hunder, hunderaser og hundetrening og stimulere til et aktivt hundehold. Sterk elektrisk sag med optimal ergonomi, høy komfort med STIHL hurtigstramming av kjedet (B) og ekstra sikkerhet med STIHL QuickStop Super bremsesystem . Ein periode tok ham også torv på andre sin eigedom.


Laser og LED arbeidslys med energibesparende utkoblingsautomatikk. Det hindrer uønsket utlading av battteriet. Elektrisk overbelastningsvern beskytter motor .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.