torsdag 13. juni 2019

Skipselektriker søkes

Maritim service ved Argon Elektro AS består i dag av mann. Ocean Harvest søker erfaren og dyktig Skipselektriker til vår fabrikktråler Centurion del Atlantico som opererer i Argentina. Rederiavdelingen har nå ledig fire faste stillinger som skipselektriker til våre fartøy.

Avdelingen har ansvar for bemanning og drift av 6 . Kvalifikasjonskrav for ferdighetssertifikat Skipselektriker. Vi har annonser i vår Jobb, ledig stilling for Skipselektriker fra Finn. IMES er totalleverandør av elektriske installasjoner og elektronikk til fartøyer i alle størrelser.

Skipets fartsområde blir Nordsjøen under NOR flagg. Fartøyet skal operere på Norsk sektor i Norsjøen, og vi søker etter Skandinavisk personell. Vedkommende må ha Skipselektrikersertifikat, gyldig sikkerhetskurs . Building a Norwegian flagship in pharmaceutical production. Frydenbø Electric, et selskap i Frydenbø Industri, er et av Bergens ledende selskaper innen elektromekanisk service og salg for skipsfart og industri. Til vårt rederikontor i Grimstad søkes: Arbeidsoppgaver er i hovedsak knyttet til daglig teknisk oppfølging og vedlikehold av selskapets lektere og bulkskip, samt . Hvis du har søkt jobb hos Utsira Servicesenter AS tidligere, vennligst logg inn med ditt brukernavn (e-postadresse) og passord.


Søknad om personlig sertifikat under STCW konvensjonen som beskriver kvalifikasjoner for sjøfolk. Utdanningen er rettet mot de som kan tenke seg en jobb som skipselektriker i.

Vil du være med å utvikle et simulatorselskap i verdensklasse? Søknadsprosessene blir koordinert gjennom maritimt opplæringskontor som intervjuer og fordeler lærlinger ut ifra . W eller mer skal ha ferdighetssertifikat skipselektriker eller. Til vårt rederikontor i Grimstad søkes:Teknisk inspektørArbeidsoppgaver er i . Stillingene vi tilbyr praksisplass i er: matros; motormann; skipselektriker; kokk; servitør; resepsjon . Museumssenteret i Salhus overtok for en stund siden M/Y FYK, en Furuholmenbåt fra 1917.


Båten skal tas vare på som kulturminne i aktivt . Fagbrev som elektromontør/skipselektriker. Erfaring og praksis fra service, vedlikehold og installasjon av . L Kvalifikasjoner: Minimum fagbrev elektriker. Allsidig erfaring fra installasjon i nybygg og . Sjøfolk som skal tjenestegjøre som skipselektriker på sjøgående skip med framdriftskraft 7kW eller mer skal ha ferdighetssertifikat skipselektriker eller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.