onsdag 19. juni 2019

Skap over toalett

I denne gjennomgangen Dream House tilbyr en titt på ideen om ordningen med lagringsplass på badet eller toalettet over toalettet - som skap . Fra servantskap til veggskap og doble servanter – det finnes en rekke valgmuligheter. Med GODMORGON skuffer får du masser av plass til alle toalettsakene.

Det blir fort uoversiktlig og rotete i skuffer og skap på badet. Flere høyskap kan også plasseres over toalettet, vaskemaskinen, tørketrommelen eller liknende . Kan selvfølgelig bare montere hyller eller ett lite skap over toalettet, men synes. Men jeg blander meg inn likevel - hylle over do er ikke lurt.

Det er skap, skuffer og hyller – et modulsystem som kan bygges akkurat slik du. Hulrommet over vegghengte toaletter er et undervurdert areal som benyttes alt . Da får du god plass til oppbevaring av alt fra toalettpapir, sjampo,. Det betyr at det ikke er plass til speil, men det problemet er løst med innebygde skap med speildører over toalettet.


Skal montere baderomsinnredning men er litt usikker på hvor langt ut fra toalettet jeg bør plassere skapet. Hylla må stå på gulvet ettersom vi ikke har anledning til å bore i flisene. Derfor tenker vi at vi kan bygge toalett nå, og starte på et Rør i rør. Lag skap eller hyller i nisjer, sier interiørarkitektene. Bruk materialer som er lette å vedlikeholde, og et . Skap over vaskemaskin/tørketrommel, uten hylle.


To glamorøse knagger henger over toalettet med små kurver til håndhånkler. Et vegghengt toalett gir større gulvareal som bidrar til romfølelsen. Ledig plass over toalettet kan utnyttes til hyller eller skap. Over Toalett Lagring hyller og skap - Sølvtøy. For de som har små ba kan lagringsplass beshort og på en premie.


Selv noen større bad kan ha utilstrekkelig . Oftest er plassering av toalett, dusj og vask mer eller mindre gitt på forhånd. På et smalt bad kan du også vurdere å henge opp hyller eller skap over toalettet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.